- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В кои училища целят заиците с моркови, зеле и т.н.?
ами в мойто даскало целят и то силно и жестоко с дебели моркови- 33 ЕГ, гр. София. Днеска на двора към зайците летяха моркови от всякъде, горките бая ги целехме
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
28?! Тва е старото ми даскалоПървоначално написано от Co0kieGirl
Много ми липсва
Ти кой клас си там сега?
_______
А иначе в немската целят![]()
Първоначално написано от macegirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
да,ма днеска беше слабо представянето,изложихме се, трябваше да им насиним главитеПървоначално написано от free3s
![]()
Eeeй значи добре, че беше слабо представянето, че мойта глава щеше да е посиненаПървоначално написано от therichbitch
![]()
![]()
![]()
нямаше кинти за моркови, ние сме най- неорганизираният класПървоначално написано от free3s
![]()
![]()
V ne6to daskalo, kogato beshe vreme da vlizame sled turjestvoto zavalq dujd ot morkovi i qica.![]()
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
romaine<3
Само при нас ли чакаха по 2 момчета пред класните стай с една кошница моркови и който влизаше си взимаше по 1?
лолПървоначално написано от banforyou
нердс
Аре си одиме! НА СЕЛО!
В нашето имаше хитреци които се опитаха да целят и успяха...добре че съм 8г и за нашия клас не останаха моркови![]()
![]()
Да бе да точно първия път вие минахте първи и вас най-яко ви селихмеПървоначално написано от Emo3111
кой уцелен кой не,но на 1 момиче и отнесоха главата
![]()
в мойто не![]()
Просто аз
И в моето не целиха![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
На нас ни взеха морковите. 1 фр ги криеше под суичера, аз криех него, а един друг криеше мен, и въпреки тва 1 чистачка го прибара и му взе морковите. Сега май ше му намаляват "поведението". Ебати ташака.![]()
Нз каде целат и хвърлят..ама в нащо у-ще като гледах как с сила хвъргат и то по момимчета![]()
и удариха една в окото
![]()
![]()
бях единствентия който не хвърляше не съм го правил и няма да го права![]()