.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

TP-Link Wireless Router - Проблем

Преди няколко часа, ми замениха switch-a с рутер TL-WR340G. Инсталираха го всичко беше добре, имах си интернет на лаптопа навсякъде. И преди малко погледнах и нямах интернет на лаптопа, а на компютъра имах. Пробвах да рестартирам рутера и после компютъра ама нестана.. някой знае ли как да го оправя или поне някакви идеи ?

Re: TP-Link Wireless Router - Проблем

Цитирай Първоначално написано от mirelinda
    Преди няколко часа, ми замениха switch-a с рутер TL-WR340G. Инсталираха го всичко беше добре, имах си интернет на лаптопа навсякъде. И преди малко погледнах и нямах интернет на лаптопа, а на компютъра имах. Пробвах да рестартирам рутера и после компютъра ама нестана.. някой знае ли как да го оправя или поне някакви идеи ?
    А как по точно рестартира рутера?

Ами, първо изключих главния кабел за интернета после го изключих самия рутер от тока и изключих компютъра. Изчаках 2 минути и включих кабела за интернета и рутера към тока, после изчаках още 1 минута и включих компютъра. Поне така прочетох да направя в сайта на тп-линк.

А него настройките пипал ли си по рутера или компютъра?

Нали спомена, че някой ти го е инсталирал и т.н. - обади му се и кажи, че имаш проблем...

Вече всичко е наред, някакъв проблем с адаптера на лаптопа имаше ама ми го оправи . Благодаря за помоща все пак

Вече всичко е наред, някакъв проблем с адаптера на лаптопа имаше ама ми го оправи . Благодаря за помоща все пак
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си