- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнението ви за....?
Аналният секс.Какво мислите за него,защо го правите или пък защо НЕ го правите?Какво ви накара да започнете да го практикувате или пък какво ви накара да спрете да го практикувате.Има ли ементи на доминация/за мъже/ и унижение/за момичета/?
Не ме радва .... За мен не е нищо особено , просто си пъхаш хуя от там дето сере.![]()
Тва е за хора които не ги задоволява една дупка.
--------------------------------------------------------
Тази дупка според мен не е за товане си заслужава!Вземиш се изпуснеш...
![]()
Изобщо никво намерение нямам да започвам!Изобщо не ме съблазнява, а точно обратното!
Има си дупка за тва.![]()
Това си е мое мнение..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Против аналния секс съм.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Все си мисля,че в форума 17835429345 теми за аналният секс ама вие пак да пуснете за всеки случай![]()
и аз ... не искъм на 30 години да не усещам сера ли пикая ли...![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Не искам да пробвам. Страх ме е 1. от болката и 2. да не стане някоя беля.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Аз съм го правила два пъти вчера и днес.Мога да кажа,че като че ли ми допадна,но от два пъти....нямам много меродавно мнение.Колкото до това има ли елемент на унижение,мисля че по-скоро има такъв на подчинение.Просто когато ми го вкара и се усещам някак контролирана.
офф кфо ви кефи се шибате у газовете си![]()
![]()
определено не требва съм пиян или дрогиран че да прая анален секс
KO6MARA GSI 16V RISSE
Е ти баш в унисон с темата,правила си го два пъти вчера и днес това направо ме разби и все пак респект,че ти харесва де можеш да видиш и свестни момичета тукПървоначално написано от MaryPebals
![]()
![]()
И не само твое..Първоначално написано от mOBSCENE
Тва е по-лошо даже от колкото да си пъхна оная работа в носа на някое момиче...
Просто не е правилно за мен и не бих поискал такова нещо...(по-скоро щот ме е гнус)![]()
Не си е работа.. Все си мисля, че въпросната дупка е там за други цели, сиреч част от отделителната система, а не от.. половата.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не ми допада![]()
Първоначално написано от youlose
не бих се навила,самата мисъл ми е противна![]()
Първоначално написано от Youth_boy
+1
+1Първоначално написано от Bombshell
Разликата е, че е по-тясно и след това задължииително трябва душ, щото... сещаш се. А, и на момичето хич не му е приятно първите пъти, особено пък ако ти е дебел.
О да ,свестни 14 годишни момичета които вече ги ебат по всевъзможни начини ... Как ли си мечтая и аз за едно таковаПървоначално написано от Youth_boy
![]()
--------------------------------------------------------