- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнението ви за....?
Хах егати глупостта..откога хората непрактикуващи анален секс се оказаха не свестни... Боже,опази от хора с твоето мислене...Първоначално написано от Youth_boy
![]()
не ме кефи , немисля да го правя .. а и немисля че ще ме задоволи или ще ми прави кеф там ..
* brunettes
do it better ;] ..
Правила съм го и е дооста неприятно. Най- вече щото трябва да се отпуснеш, а пък в същия момент се притесняваш да не те боли и ако се стегнеш изведнъж докъто е вътре не знам ква болка ще е. Гадничко е но момичетата трябва да се научим да го правим, щото на момчетата им харесва. А и в една връзка винаги в един момент се стига до въпроса А кога ще ми дадеш отзад
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
А колкото до унижението-то и вагиналния и оралния могат да са унизителни (: Гнусна работа си просто и няма да го почвам (:Първоначално написано от BlueFace
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Еми аз лично съм правил,причината да го правя беше по по по бившето ми гадже тя искаше,харесва ми но не се натягам да го правя често!!!
+1 тва е така и при менПървоначално написано от BlueFace
Против аналния секс съм
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
браво само такаПървоначално написано от MaryPebals
![]()
е да прав/а си донякъдеПървоначално написано от mOBSCENE
но ако момиче знае че иска анален
може да си направи домашна клизма за да не се изпусе ( бях го чел това в един въпрос някъде от любопитство)
лично мен не ми допада,пробвал съм но не е същото като в оригиналната дупка![]()
![]()
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0