.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Повторно лекарство?!

Преди около половин година имах гъбички,ходих на генеколог и ми предписа кремче и глобули,за 2 седмици се оправих.След това ходих на басеин и мисля,че пак лепнах
    Мога ли да си купя пак същите лекарства и да ползвам,без да си навредя че е повторно?

hottie
    Guest
    По-добре звънни на гинеколога ти по телефона да питаш. За някои лекарства не е желателно да се пият пак. Пък и може да си прихванала друг вид бактреия? Трябва да се провери.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Има ОГРОМНА разлика между фунги и бактерии, ако щеш дори самите клетки са различни - прокариотни(бактерии) и еукариотни(гъбички). Обаче ми е странно авторката откъде знае, че има точно гъбична инфекция, а не бактериална? Ако е бактериална, противогъбичните препарати няма много да ти помогнат, да не говорим колко товарят черния дроб. Така че не пий на твоя глава хапчета, ами отиди на доктор да ти вземат секрет.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^Има ОГРОМНА разлика между фунги и бактерии, ако щеш дори самите клетки са различни - прокариотни(бактерии) и еукариотни(гъбички). Обаче ми е странно авторката откъде знае, че има точно гъбична инфекция, а не бактериална? Ако е бактериална, противогъбичните препарати няма много да ти помогнат, да не говорим колко товарят черния дроб. Така че не пий на твоя глава хапчета, ами отиди на доктор да ти вземат секрет.
    Веднъж казах,че съм била на генеколог,направиха ми микробиологично изследване и се оказа,че имам гъбична инфекция.Сега съм абсолютно сигурна,че пак е това защото симптомите са същите
    Въпроса ми е дали мога да си навредя ако повторя курса от лекарства още веднъж,като от миналия са минали около 2-3 месеца

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от LegacyOfLife
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Веднъж казах,че съм била на генеколог,направиха ми микробиологично изследване и се оказа,че имам гъбична инфекция.Сега съм абсолютно сигурна,че пак е това защото симптомите са същите
    Въпроса ми е дали мога да си навредя ако повторя курса от лекарства още веднъж,като от миналия са минали около 2-3 месеца
    за да си 100% сигурна отиди при гинеколога да ти каже дали имаш същия проблем .. и без това няма да ти дадат лекарствата без рецепта от лекар

Град
    Near To Hell
    Ходи при гинеколога..
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Супер фен
    Град
    Sofia
    Нещата не опират до това какви си мислиш, че са симптомите, а каква е реалната гъба! От всяко положение е добре да се консултираш по въпроса защото дори и да е същият проблем това може да значи, че лекарствата които са ти изписани предният път не са подействали както се е очаквало, лечението не е било завършено, партньора не е бил лекуван или инфекцичта е рецидивирала (повторила или потретила) по някъква друга причина.
    Ако случаят е някой от описаните горе - има решение на проблема ти! Ако не е - пак има решение. Експерименти с това не бива да се правят защото нямаш и най-малка представа какво представлява хроничната кандидоза!!!!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си