- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Уроци по самозащита
мии като имаш излишни пари пробвай се.аз ходих 1 година на карате,но не мисля че като се стигне до бой ще прибия някоя грамадна горила(поне може да се пазя и да бягам бързо)
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
не съм попадал на такива..Първоначално написано от Battlescarred
включително и бухалки...Първоначално написано от Battlescarred
Така. Четох някъде мнение за кунг фу. Аз лично не препоръчвам 1 защото има малко добри школи 2 защото е скъпо 3 защото за да постигнеш резултат в кунг фу трябва да си тренирал от много малък и резултатите идват след години тренировки.
Аз препоръчвам айкидо - бие каратето, същевременно се усвоява по - бързо от кунг фу , същевременно с много ефективно за обезвреждане на противника.
Без тренировки едва ли ще можеш да оправиш повече от 2ма-3ма на улицата ..но който е паника си е паника цял живот, колкото и да тренира пак си го кара на първосигнална..Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ПП:Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
![]()
![]()
В България е най - добре да се изучава Да Дао, страхотно изкуство за уличен бой.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Виждал съм как 20 годишен младеж в рамките на 15-20 секунди нагазва 6 човека, всичките отишли с ясната идея да му изкривят главата(и бяха трезвени)..Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Абе има си олигофрени, дето си го умеят. И аз съм виждал как действа републиканския шампион по карате "до" на улицата, когато го нападат 4-ма наведнъж.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Тва казах в миналия пост...навсякъде дето има хора, има и идиоти..
аве тренираш квот праиш ако нямаш практика в реална ситоация малко трудно ще напраиш нещо дето си тренирал
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Мене ник'ва ме няма в самозащитата.. и затова супер много ме е страх от... разни типове.![]()
Преди си мислех, че ако някой се опита да ме нападне (дай Боже да не става), ще го сритам в топките, ще избягам и всичко ще е ОК. Разправям го това на един приятел и след 5 секунди той ме убеди в противното.. Вика тръгни си спокойно, все едно си ходиш по улицата и след малко ме хвана.. е аз не можех да мръднаА хем момчето беше абсолютно нормално, не някакъв гардероб.
Бойните изкуства не мисля, че помагат. В ситуациите, в които евентуално ще ти се наложи да ги използваш, човек се паникьосва дотолкова, че не знае сигурно къде е.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Цаката е да избегнеш боя.
Това са специални способности.