.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 130
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Абсолютно нормален. Тениска, дънки, някакви по-прибрани кецове.
    Мразя скейтъри, метъли, рапъри, емота, пънкари, скинхеди, кежуъли, рокери (е, добре де, малко ги харесвам) и така нататък.
    Напълно да си е нормален тфа стига
    Pro sLaYeR

Бее не винаги зависи от тва как се облича момчето.
    Иначе I Rappers & Skatersss
    Бях пияна, когато си написах ника.

Мега фен Аватара на machoka
    Мразя скейтъри, метъли, рапъри, емота, пънкари, скинхеди, кежуъли, рокери (е, добре де, малко ги харесвам) и така нататък.
    нормалните не се носят с 'кецове'

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    А с какво се носят?
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Бианицо, я ми дефинирай нормален тип, ако обичаш.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Много обичам момчета с ризи или тениски с яка... Нормални дънки (не онея тесните) и кецове Конверс

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Ако не са конверс е ебати отпадъка викаш..
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Доста такива момчета срещам, очевидно е модно.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Много обичам момчета с ризи или тениски с яка... Нормални дънки (не онея тесните) и кецове Конверс
    да цепи дърва не щеш ли? много картинки в нета гледаш.
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Малко трудно се намират в България
    Ходи в Америка
    Бях пияна, когато си написах ника.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    що?
    щото е бавна.
    щото е грЯзна.
    щото е бившо емо.
    щото е неориентирана.
    щото излизаше до преди 1 год. с майка си.
    щото е зубър.
    щото е мамино детенце.
    щото не пие.
    щото е спрела.
    щото харесва бавни (и логично готините хора като нас не ги харесва)
    щото е дегенерат.

Написал си или еднакви неща, или неща, които взаимно се изключват.
    Да не си ми гледал пък бележника, че реши, че съм зубър? Пък емо никога не съм била, не че нещо.
    А за тея, които харесвам аз – НИКОГА няма да можеш да бъдеш поне малко от това, капиш? Не ме карай да ровя в компа за снимки, че да ти покажа какво е истински мъж.
    И да знаеш, ебахти спрелата съм само защото пия с мяра и знам как да си направя купона, БЕЗ да се наливам като доУен аграрин.
    Научи се да приемаш чуждото мнение. Знам, че ти е трудно да приемеш, че не ме кефиш, ама...
    П. П. Като станеш ПОНЕ 1.80 м, ти е разрешено да си даваш мнението.
    Bianca ти си много просто лапе.... тц не цепиш иронията

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Имам само едно изискване към облеклото- да е чисто.

1.Da sa nisi4ki za6toto az ne sqm koi znae kolko visoka xD Az s1m 156 xD T1pi6on4e si padam xD
    2.Nqmam opredelen stil za koito da se prid1rjam pri mom4etata
    3.MmMm nz no S1m napravila is4islenie 4e haresvam pove4e rapeta xD aAabe vajnoto za mene e da sa sladki da imat tr1p4inki i mn qka usmivka

Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche
    А с какво се носят?
    ... що ли, щото кецът е плебейската обувка за масите. Шикозното и модернистично наименование 'кец', дадено на изчанчената 'дебела' гуменка не и променя природата на далечен, по-низш разбира се събрат на евтината маратонка.
    Носещите кецове, сякаш по закономерност винаги седят в ниските слоеве на социалната стълбица, като типичният представител обикаля градинките на НДК по цял ден посредством гуменките си и се налива с бира... или просто се 'мотае', изгубвайки в хайманосване важните години от живота си. (НДК да се замени с произволен символ на 'центъра' по местоживеене). Повечето (най-вероятно) се хвалят кой за колко по-малко пари си ги е взел (?!?!), а по някой път комбинациите от 2 с различни цвята, или пък роЗаАавВвки, или пък с карирани връзки, или всякаква друга бутафорна шаренийка могато директно да категоризират притежателите си в графата 'клоуни'. Гордите 'носачи' на кецове са толкова заблудени в привързаността си към тях (често по-голяма и от тази към половинките си), че ходят с тях на културни мероприятия, което е в АБСОЛЮТЕН разрез с всякакъв етикет и възпитание. Не можеш да ми се носиш в театралното фойае или концертната зала по огромните си 'кецове', широките 3 пъти колкото теб дънки и 4 пъти тениска с къс ръкав, тип 'долна'. Да не говорим, че съм виждал такива представители и на сватба и много други официални събития, изискващи все пак някакъв дрескод.

Не твърдя, че всички са такива разбира се, но не вярвам някой да отрече за обективния по-голям процент.

Има си най-обикновени, всекидневни обувки, има по-елегантни, има спортни, строго официални... има си качествени маратонки за спортните натури и други такива. Кецът стана с времето символ на извадка от обществото, с която не бих могъл да се гордея. И го казвам с пълното съзнание на това, че ще бъда публично осквернен анално от целия форум - таргет групата на гуменковите производители.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche
    А с какво се носят?
    ... що ли, щото кецът е плебейската обувка за масите. Шикозното и модернистично наименование 'кец', дадено на изчанчената 'дебела' гуменка не и променя природата на далечен, по-низш разбира се събрат на евтината маратонка.
    Носещите кецове, сякаш по закономерност винаги седят в ниските слоеве на социалната стълбица, като типичният представител обикаля градинките на НДК по цял ден посредством гуменките си и се налива с бира... или просто се 'мотае', изгубвайки в хайманосване важните години от живота си. (НДК да се замени с произволен символ на 'центъра' по местоживеене). Повечето (най-вероятно) се хвалят кой за колко по-малко пари си ги е взел (?!?!), а по някой път комбинациите от 2 с различни цвята, или пък роЗаАавВвки, или пък с карирани връзки, или всякаква друга бутафорна шаренийка могато директно да категоризират притежателите си в графата 'клоуни'. Гордите 'носачи' на кецове са толкова заблудени в привързаността си към тях (често по-голяма и от тази към половинките си), че ходят с тях на културни мероприятия, което е в АБСОЛЮТЕН разрез с всякакъв етикет и възпитание. Не можеш да ми се носиш в театралното фойае или концертната зала по огромните си 'кецове', широките 3 пъти колкото теб дънки и 4 пъти тениска с къс ръкав, тип 'долна'. Да не говорим, че съм виждал такива представители и на сватба и много други официални събития, изискващи все пак някакъв дрескод.

Не твърдя, че всички са такива разбира се, но не вярвам някой да отрече за обективния по-голям процент.

Има си най-обикновени, всекидневни обувки, има по-елегантни, има спортни, строго официални... има си качествени маратонки за спортните натури и други такива. Кецът стана с времето символ на извадка от обществото, с която не бих могъл да се гордея. И го казвам с пълното съзнание на това, че ще бъда публично осквернен анално от целия форум - таргет групата на гуменковите производители.

бахти хората, заклевам се

реших да го напиша в мой стил

п.с. за тия дето не ме познават, на 21 съм.. нищо, че прозвуча като пенсионерско послание на среща на ветерани от балканската война. Т.е. това е обективна гледна точка на млад човек (с една дума един от вас съм ХАхАх), който не е съгласен с даден фолклорен елемент от битието на народа си

Ето - ще направя един интересен паралел между облекло и реализация.. интересно ми е, в процентно отношение, колко ли от тези хора са постигнали нещо до 20 годишнината си? Силните привърженици на кежуал модата или каквото е там точно )

Абе, засегнах се, та да се обадя и аз по страничната тема.
    Ако човек стъпва в театър с периодичността на Великден и Коледа, нормално е да се наконти, като за празник. Обаче(дълга пауза) забраним ли лежерното всекидневно облекло в салоните, те гарантирано ще се напълнят със сноби, професионални съпруги и от неприятните костюмари с маникюр на малкото пръстче.(които и без това са превзели територията на театъра) Актьорите(+болшинството театрално общество) са ужасно бедни, някои без колебание бихме категоризирали като клошари, срещайки ги на улицата.
    Макар да отричам доста от твърденията на Брехт, ще го поизползвам, за да защитя тезата си:Д Театърът има за основна целта да забавлява. Как да го кажа, за да ми е хубаво, важно условие е да се чувствам удобно. А свободата на духа отхвърля всякакви графици, планове и програми, за да прогнозира приключването на деня предмесечно и запазва час за гости при наличието на часовници и време.

Уважението пред институциите, изразено в облеклото, е като доказване на вяра с посещение на църква. Демонстративно, а и смея да твърдя - напълно излишно.

//пак скрола, по дяволите, не мога да си довърша, че ...

Уважението пред институциите, изразено в облеклото е като доказване на вяра с посещение на църква. Демонстративно, а и смея да твърдя - напълно излишно.
    Еми това го кажи на този, който е наложил етикета като символизиращ възпитанието и културно-духовния багаж у всеки човек. Понякога и на мен би ми било, цитирам, 'удобно' да изляза от нас по домашния анцуг с джапанки и раздърпана тениска, но бих ли се появил на премиера на Шекспировата 'Буря' така, или пък на Верди-ровият 'Трубадур'?

http://195.149.248.189:8080/2009-09-...f642_500x0.jpg

Аз така си се движа по принцип и става за навсякъде това облекло(е, освен за строго официални мероприятия)
    И, маchoka, добре го каза. :]
    Audio ergo sum

Василе, премиерите са своеобразни празненства, ама съотношението към по-нататъчните представления(говоря за театър, не за балет, опера, клас.концерт) е като "Бек стейдж" към зала "България".

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    апф ддз .. некв да е чаровен по възмовност русичък .. за външен вид не мога да говоря много трябва да е кавалер бла бла .. такива му работи

Пиле, изкуството не познава понятия като премиера или 'по-нататъчно представление', и ти го знаеш. То се преражда във всяко следващо претворяване и живее собствения си живот. Театралите не играят като за премиера, или като за представление, музикантите не 'забиват' (айде да съм модерен) като за първи концерт или пореден в световното им турне.

Уважението ни към духовната храна трябва да е в константна пропорция, независимо от часа и датата.

тук следва справка с понятийни речници за елитно и елитарно, петле:Д

уважението никога не се е криело в цветята след поклона или дирижираните аплодисменти, знаеш го, гледа се мокрото в очите и пулсиращите усмивки, тях не можеш да по(д)правиш.

Всяко правило си има изключения, важи за всички.

..нооо правилото си остава правило.

Шаме, тва за елитарността не те разбрах, че часа ми влияе, ама за друго си говоримЕ ))

а, не, просто подхвърлям съчки в огъня, като баба Яга с мръвките връз Хензел:Д

вЕрно е станало никое време, ще продължим друг път:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си