- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос към момичетата....
Напълно да си е нормален тфа стигаПървоначално написано от Bianca
![]()
Pro sLaYeR
Бее не винаги зависи от тва как се облича момчето.
Иначе IRappers & Skatersss
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
нормалните не се носят с 'кецове'Първоначално написано от Bianca
![]()
А с какво се носят?
Jebem te u usta, jebem te u oko
Бианицо, я ми дефинирай нормален тип, ако обичаш.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ако не са конверс е ебати отпадъка викаш..
Jebem te u usta, jebem te u oko
Доста такива момчета срещам, очевидно е модно.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
да цепи дърва не щеш ли? много картинки в нета гледаш.Първоначално написано от tItEufFf
то густо, то пусто
Малко трудно се намират в БългарияПървоначално написано от tItEufFf
![]()
Ходи в Америка
Бях пияна, когато си написах ника.
Bianca ти си много просто лапе.... тц не цепиш ирониятаПървоначално написано от Bianca
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
1.Da sa nisi4ki za6toto az ne sqm koi znae kolko visoka xD Az s1m 156 xD T1pi6on4e si padam xD
2.Nqmam opredelen stil za koito da se prid1rjam pri mom4etata
3.MmMm nz no S1m napravila is4islenie 4e haresvam pove4e rapeta xD aAabe vajnoto za mene e da sa sladki da imat tr1p4inki i mn qka usmivka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... що ли, щото кецът е плебейската обувка за масите. Шикозното и модернистично наименование 'кец', дадено на изчанчената 'дебела' гуменка не и променя природата на далечен, по-низш разбира се събрат на евтината маратонка.Първоначално написано от BlueAvalanche
Носещите кецове, сякаш по закономерност винаги седят в ниските слоеве на социалната стълбица, като типичният представител обикаля градинките на НДК по цял ден посредством гуменките си и се налива с бира... или просто се 'мотае', изгубвайки в хайманосване важните години от живота си. (НДК да се замени с произволен символ на 'центъра' по местоживеене). Повечето (най-вероятно) се хвалят кой за колко по-малко пари си ги е взел (?!?!), а по някой път комбинациите от 2 с различни цвята, или пък роЗаАавВвки, или пък с карирани връзки, или всякаква друга бутафорна шаренийка могато директно да категоризират притежателите си в графата 'клоуни'. Гордите 'носачи' на кецове са толкова заблудени в привързаността си към тях (често по-голяма и от тази към половинките си), че ходят с тях на културни мероприятия, което е в АБСОЛЮТЕН разрез с всякакъв етикет и възпитание. Не можеш да ми се носиш в театралното фойае или концертната зала по огромните си 'кецове', широките 3 пъти колкото теб дънки и 4 пъти тениска с къс ръкав, тип 'долна'. Да не говорим, че съм виждал такива представители и на сватба и много други официални събития, изискващи все пак някакъв дрескод.
Не твърдя, че всички са такива разбира се, но не вярвам някой да отрече за обективния по-голям процент.
Има си най-обикновени, всекидневни обувки, има по-елегантни, има спортни, строго официални... има си качествени маратонки за спортните натури и други такива. Кецът стана с времето символ на извадка от обществото, с която не бих могъл да се гордея. И го казвам с пълното съзнание на това, че ще бъда публично осквернен анално от целия форум - таргет групата на гуменковите производители.
Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
бахти хората, заклевам се![]()
реших да го напиша в мой стил
п.с. за тия дето не ме познават, на 21 съм.. нищо, че прозвуча като пенсионерско послание на среща на ветерани от балканската война. Т.е. това е обективна гледна точка на млад човек (с една дума един от вас съм ХАхАх), който не е съгласен с даден фолклорен елемент от битието на народа си
Ето - ще направя един интересен паралел между облекло и реализация.. интересно ми е, в процентно отношение, колко ли от тези хора са постигнали нещо до 20 годишнината си? Силните привърженици на кежуал модата или каквото е там точно )
Абе, засегнах се, та да се обадя и аз по страничната тема.
Ако човек стъпва в театър с периодичността на Великден и Коледа, нормално е да се наконти, като за празник. Обаче(дълга пауза) забраним ли лежерното всекидневно облекло в салоните, те гарантирано ще се напълнят със сноби, професионални съпруги и от неприятните костюмари с маникюр на малкото пръстче.(които и без това са превзели територията на театъра) Актьорите(+болшинството театрално общество) са ужасно бедни, някои без колебание бихме категоризирали като клошари, срещайки ги на улицата.
Макар да отричам доста от твърденията на Брехт, ще го поизползвам, за да защитя тезата си:Д Театърът има за основна целта да забавлява. Как да го кажа, за да ми е хубаво, важно условие е да се чувствам удобно. А свободата на духа отхвърля всякакви графици, планове и програми, за да прогнозира приключването на деня предмесечно и запазва час за гости при наличието на часовници и време.
Уважението пред институциите, изразено в облеклото, е като доказване на вяра с посещение на църква. Демонстративно, а и смея да твърдя - напълно излишно.
//пак скрола, по дяволите, не мога да си довърша, че ...
Еми това го кажи на този, който е наложил етикета като символизиращ възпитанието и културно-духовния багаж у всеки човек. Понякога и на мен би ми било, цитирам, 'удобно' да изляза от нас по домашния анцуг с джапанки и раздърпана тениска, но бих ли се появил на премиера на Шекспировата 'Буря' така, или пък на Верди-ровият 'Трубадур'?Уважението пред институциите, изразено в облеклото е като доказване на вяра с посещение на църква. Демонстративно, а и смея да твърдя - напълно излишно.
http://195.149.248.189:8080/2009-09-...f642_500x0.jpg
Аз така си се движа по принцип и става за навсякъде това облекло(е, освен за строго официални мероприятия)
И, маchoka, добре го каза. :]
Audio ergo sum
Василе, премиерите са своеобразни празненства, ама съотношението към по-нататъчните представления(говоря за театър, не за балет, опера, клас.концерт) е като "Бек стейдж" към зала "България".
апф ддз .. некв да е чаровен по възмовност русичък .. за външен вид не мога да говоря многотрябва да е кавалер бла бла .. такива му работи
![]()
Пиле, изкуството не познава понятия като премиера или 'по-нататъчно представление', и ти го знаеш. То се преражда във всяко следващо претворяване и живее собствения си живот. Театралите не играят като за премиера, или като за представление, музикантите не 'забиват' (айде да съм модерен) като за първи концерт или пореден в световното им турне.
Уважението ни към духовната храна трябва да е в константна пропорция, независимо от часа и датата.
тук следва справка с понятийни речници за елитно и елитарно, петле:Д
уважението никога не се е криело в цветята след поклона или дирижираните аплодисменти, знаеш го, гледа се мокрото в очите и пулсиращите усмивки, тях не можеш да по(д)правиш.
Всяко правило си има изключения, важи за всички.
..нооо правилото си остава правило.
Шаме, тва за елитарността не те разбрах, че часа ми влияе, ама за друго си говоримЕ ))
а, не, просто подхвърлям съчки в огъня, като баба Яга с мръвките връз Хензел:Д
вЕрно е станало никое време, ще продължим друг път:Д