- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос към момичетата....
С к'ви кецове за кежОалите-Фред Пери или ЛакостПървоначално написано от Briseis
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ами... честно казано, харесвам семпличко - тениска, дънки и тн.
Не някво супер модното или пък клошарско.![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Аз харесвам не точно кежуъли, ами нещо средно между абсолютно нормално облекло и кежуълско такова.![]()
Не ти ща някакви нинджи и т.н., просто нормални тъмни дънки, колан, кецове някакви, тениска с яка and that`s all. Има едни много яки шушлекови якета, обожавам ги.![]()
От мъжките марки много ми харесва Jack & Jones.![]()
махахахаахахх ти луд ли си?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Супер отвратителна марка!
Grumpy old madman
Аз харесвам кежуали обаче нямам нищо общо с тия неща ... имам обаче приятели такива особено един ми е много добър![]()
Някои хора биха ме определили като "смъкнат" човек , защото повечето ми приятели са такива аз няма да се определя като никаква . Не харесвам обаче баааш изсулените истории а тия G-та M-та направо бих им се ... аре да не ставам некултурна .![]()
който търси - намира . ^^
Fred Pеrry e готина марка само че напоследък забелязвам супер много изруди най-вече изрудКИ дето се лъсват целите във Fred Pеrry а не разбират нищо Не са ходили на 1 мач и не знаят нищо обачеее .. абе кво да говоря .. който трябва си знае .
Да, то е задължително да си футболен хулиган, за да носиш Фред Пери.Първоначално написано от balon4eeeee
![]()
чакай малко?! значи ако нося Пери трябва да ходя по мачове и да съм кежуал задължително?Първоначално написано от balon4eeeee
![]()
Нее не , искам да кажа, че по мои наблюдения много момичета най-вече , започнаха да се обличат във Fred Perry , защото знаят , че многого футбулни хулигани се обличат така и ги гледам как си пишат по скайпа за някакви мачове и се опитват да си търсят такива момчета и тн. , но всъщност изобщо не са такива . Правят го , защото според тях е модерно и за тях е добре да са такива . Говоря така , защото голяма част от момичетата от старото ми училище тръгнаха по тоя път. Говоря точно за тези хора . Изобщо не искам да кажа , че за да носиш Fred Perry трябва да си хулиган , напротив .Първоначално написано от PinkFloydSound
Всъщност Фред Пери е бил тенисист, ама не всички, носещи тази мaрка играят тенис.![]()
Марката не я носят само изцяло футболни хулигани, ама не са и случайни хора.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
^ми аз пък съм един напълно случаен човек, който носи подобни дрехи.
не сме случайни...безсмъртни смеПървоначално написано от psychopath
![]()
добре де, така е признавам си.Първоначално написано от JohnnyQuid
![]()
Смъкнат било по-мъжкарско...![]()
![]()
![]()
Brutality and snobbery
will keep the cults at war!
It's just music why such hate
there's nothing to be solved at all !
Аз си ходя с училищната униформа, през уикендите обичам да нося пеньоара на мама.
Brutality and snobbery
пак се връщаме на старата тема, фред пери се носи и е доста популярна в субкултури като кежуал хулигани/ултраси, скинхедс и подобни, но може да го видите върху некоя кифла коята би искалда да бъде ебана от горе изброените люде, може да видите как обикновено богаташко синче носи раничка на фред пери с бретон, хора всякакви и спрете с тия глуповати спорове, дайте нещо по хитро..
на мен пък от мъжките марки ми допадат Лакост, Бърбъри и Поул&Шарк![]()
Аз от килата си харесах един готин червен пеньоар...
Brutality and snobbery
Първоначално написано от Briseis
![]()
Официалния ми анцуНг е адидас. Проблем?
Grumpy old madman
тука говорим за идеализирани предпочитанияПървоначално написано от Canis_Dirus
но все пак Адидаса ти дава +100 безсмъртие![]()
А ти колко човека си виждала да ходят с изброените от теб марки бту?Първоначално написано от Briseis
Grumpy old madman