.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Боти проблем

такамм...имам си малко проблемче и дори не съм сиг дали е за тука тая тема но видях че пише ....Как да изглеждаме по-добре...... и това мисля че е от изгледа та значи искам да си намеря боти ама да не са с мн висок ток щото по принцип съм си висока и ще стане прекалено та тока да е някъде 4-5см ама и да са хубави ботите ако може снимки да пратите или сайтове на магазини ама става въпрос за Софето ае дано ми свършите работа :* (chuckle)

Град
    София
    ми разходи се малко, точно пък тва което търсиш го има във всеки магазин..

Супер фен Аватара на galu6a
    ами има магазини за бога всички с тия сайтове ами престависи си поръчаш някакви и не ти станат ко прайш
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Sofia
    Е разходи се по магазините, точно из София има много за обувки... Български има на Шипченски проход и Коперник, има в подлеза на Плиска, също са хубави. На Графа също, на Шишман. Абе общо взето навсякъде има в магазините, в моловете има колкото искаш. Просто адски много са местата разходи се и ще си намериш нещо хубаво.
    Want those sunny days back...

Вс ми викате разходи се а аз ви питам къде има хубави в сми къде вие сте си харесвали пфф един въпрос не можете да разберете както и да е 10х /thanks/ на Cocoa която единствена разбра "сложния" ми въпрос

Да идем вместо теб ако искаш...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    пък може да ни даде кинти ако ни хареса нещо си купимее
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    пък може да ни даде кинти ако ни хареса нещо си купимее
    забавни....ХАхахА

hottie
    Guest
    Без спам, моля

е ние от къде да знаем ти какво намираш за хубаво...
    по магазините има боти колкото си щеш с токче,без токче,на платформа и ко ли още не ! размърдай са малко

е аз просто исках и вас да ви чуя ве а вие ме издохте а и + тва азняма начин да знам всички магазини в сф нали???

Аз лично имах ходене до Люлин и от там си купих ботички по твоето описание, не много високи, но все пак на ток, защото и аз съм висока и хич не бяха скъпи 40 лв. Разходи се във всеки магазин за обувки вече има боти и просто няма начин да не си харесаш. Избора е голям.

Град
    [На Метри От Земята]
    офф еми разходи се по магазините.. не е чак толкова сложно
    Просто аз

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Давай по витошка, в мола, ситицентъра.. ако щеш и на илиенци отиди. Излез и ще си намериш.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Хора да използвам темата да питам дали сте виждали някъде боти или ботуши на платформа смис на цяло токче. . защото си харесвах едни и на другия ден когато отидох вече нямаше. . а страшно ми харесват. . кажете из София ако сте виждали или в някой сайт. . че то е ясно че и аз ще обикалям ама може пък и да помогнете мс предварително
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    ами има магазини за бога всички с тия сайтове ами престависи си поръчаш някакви и не ти станат ко прайш
    Отиваш до магазина и си ги менкаш за точния номер/ако са добри хорица,може дори и за дръг модел на същата цена да си ги смениш /
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си