- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как сте предложили / ви предложиха
Ам, просто ми е интересно как точно сте предлагали или са ви предлагали ... има милиони начини ама едва ли най-добрия е да се видите и "харесвам те, искаш ли да станем гаджета"щото който и да предложи така на момиче, дори да е най-привлекателното момче, момичето ше откаже само от начина, по който звучи :P ... Та интересно ми е примерно постепенно ли (прегръдки, държане на ръце, телефон, излизане и т.н.) или нещо рязко, спонтанно
пък по-забавните начини също са добре дошли тук
![]()
Искаш ли да се гаджосаме?..са прасна от смях..това ме убива..
Edit:Сетих се един виц:
Мъж се качва в автобус.Има само 1 свободно място - до красиво момиче, което е притиснало котарака си силно в гърдите.Искал да я заговори.Мислил какво да й каже и накрая рекъл:
Той:Здравейте.
Тя:-Здравей.
Той:Как си.
Тя:Супер.А ти?
Той: И аз.
Той:Имате чудесен котарак..ахх как ми се иска да съм на негово място,къде го водите?
Тя:-На кастрация.
Играехме тракийска ръченица на селския събор и тя ми предложи да сме гадженца![]()
постепенно .. чести срещи .. разходки .. мили неща по скайп, по телефона и на самите срещи ии след някоя и друга целувка ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Целунахме се. След половин час, като излязохме от ресторанта:
Аз: - А само за протокола, сега гаджета ли сме?
Той: - Искаш ли?
Аз: - Може.
И станахме гаджета![]()
аз и викам и ся си ми гаже нали, тя кво може да каже![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
обикновено: Харесвам те, не искам да сме само приятели
Т;харесваш ли ме ?
А;да
Т;И аз .да ми станеш приятелка ?
А;защо не
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Една вечер в колата даже и брат ми беше там понеже са приятели ии нещи стана въпрос и той ми вика такова едно лигаво мн сладинко " ще ми станеш ли гадже" ама нарочно го каза така и се получи мн смешно и сладко щото всички знаем че тва отдавна не се казва.. и аз отговорих с "да" май не помня вече ; )
С пръстен и на едно коляно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
два месеца смс-и, после на едно събиране го притиснах, хванах го за ръката и го изведох на разходка и го целунах и оттогава си ме слуша като кученце :P
В интерес на истината никога не съм казвал "Искаш ли да станем гаджета" или нещо от сортаЗанимаваме се известно време и решаваме, че сме тръгнали xD
ако си тва от аватара си много арна майна, искаш ли да ми станеш гажеПървоначално написано от anonimchetou
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Емииии вече нещата просто стават, няма нужда от специално предложение..
Като бях по-малка със смс.и, покрай приятелки.. Имаше едно момче дето много се харесвахме и дойде едно междучасие с приятела си пред нашата класна стая и ми каза: "Предлагам ти.", едвам се сдържах да не се смея..![]()
Абе няма значение как ше и предложиш, важното е да знаеш, че тя те харесва, останалото няма значение..
щи купя 3 бири
моя си xD
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
ами хванахме са за няква простотия на бас и трябваше ако той спечели да ме целуне и така и стана ама аз се дърпах,понеже не мога да приема да се целувам с момче с което не ходя и той ми предложи и тогава го целунахсмешна история
![]()
С последната ми приятелка аз направих първата крачка. Нямаше думи, нямаше обяснения, просто видяхме че има привличане - нацелувахме се едно хубаво, напрегръщахме се и така. На края на вечерта с поглед се разбрахме че вече ходим официално. И така. Не сме се питали "искаш ли да си ми гадже" и подобни![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Той: И кфо искаш ли да хоййм![]()
![]()
Аз: Къде?![]()
Той:ъъъъъ![]()
![]()
Аз: да бе разбрах ...Да![]()
С мен ли си или не?
Смисъл?!
Зарежи?
С теб съм бе!
![]()
мале колко тъпо![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
с бившия..
2 месеца разходки,смс-и, сладки неща в скайп
до вечерта когато ме целуна на балкона
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Нещата просто се получават, затова и няма смисъл от такива въпрости![]()
оф ето ги другите сбъркани..
диалог по скайп:
момче: ЗДРАСТИ АРЕ ДА СИ СТАНЕМ ГАДЖЕТА?
момиче: ДА
момче: ОК ЗНАЧИ СМЕ ГАДЖЕТА ИСКАМ ДА ТЕ ГЛЕДАМ ЦЯЛ ДЕН !
^ детска градина стайл.
както вика хилъри,която е права в по-малкото случай,някоя друга среща,и целувка..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
на мене сегашния ми приятел не ми предложи, а и + т'ва смятам за тъпо някой да ми каже "айде да станем гаджета", ха-ха =) ние тръгнахме на 22 март и си бяхме като гаджета сичко о-кей ама аз се чудих дали ходим или не ;Д и като стана 22ри април ми вика "един месец, а?" и аз "ааа, ъъм, да е"![]()