- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как сте предложили / ви предложиха
Писахме си в скайпКаза ми че иска да се видим и да поговорим и ето ни в 11 вечерта се разхождаме. Накрая ме изпрати до нас и ме целуна
![]()
Не ми е предлагал,но мога да кажа как тръгнахме.
07.05.08 - някъде към 14:30 с смс от моя страна с въпроса кога се прибира вкъщи.Отговори ми,че след малко...забих,забравих си за момент граматиката,мислех около 30 мин и накрая излязох от нас трепереща без грам мисъл в главата. Първото нещо,което направих въпреки себе си. Отидох пред неговия вход и кротко си седнах на пейката и го изчаках.Сърцето ми щеше да изкочи от вълнение,а когато дойде просто го гушнах и едва го пуснах. След тва последваха разходки,приказки и накрая ме целуна. <3 Помня как му стисках ръката и се сгушвах в него от притеснение.
А...преди тва на 17 март пак към толкова часа го гушнах за пръв път на free hugs...от целия народ който беше пред даскало търсех само него,а останалите бяха Нищо.
И така.
Cause you know me and I know you
boy your love is where it's at
(music)
<3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ми колкото и тъпо да е , точно т'ва ме пита..![]()
![]()
Беше много сладък. За пръв път му се налагаше да предложи на момиче по скайп.
. А аз както си го харесвах от половин година въобще не ми направи впечатление. Бях на 7то небе. И така вече почти 2 години.
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Предполагам е нужно официално да се знае,че ходите с някого
Дори и подпис върху лист ли му искате?
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Тя ме намери. Беше забъркано и 2-ро момче2 седмици подред излизахме само с нея а тя ..шматето отделяше 1 час от деня си ( и то вечерта ) да се среща с един бухал
През това време аз седях и я гледах и се опитвах по всякакъв начин да и обърна внимание. Но за съжаление , тя или се правеше ,че съм й безразличен, или наистина съм такъв. Един ден ми каза ,че мисли да тръгне с въпросния господин '' Бух'' по скайп...( чакала той да й се обади, но тъпака не го направил в последствие ) На мене ми стана много тъпо и си казах
- '' Аве тая или е сляпа или е побъркана ''! и реших да дейставам
Излизам някакъв надъхан от нас и я извиках. Седнахме на 1 пейка и почнах да и се обяснявам в любов. И знаете ли какво ми каза ????
'' Мне , ти не си влюбен''. Побеснях. И така и така .... Един ден отново излязох с нея и въпросната госпожа ''В'' и седнахме м/у една детска градина и бившата община. Говорихме си за общи работи ( цялата стена на детската градина беше изрисувана с ''Tokio Hote'' а ние и двамата ги мразим ) Както и да е .. Мина час мина два и беше време да се прибираме. Докато я изпращах тя през цялото време ми говореше каква чанта искала ,каква блузка искала , какво дънки и едни ей такива работи. Аз седя и я слушам и си мисля '' Лелее, тая ако знае ,че след 2 минути какво ще я направя...'' И спряхме до един блок (обикновено до там я изпращах) И тя седи и ме гледа и чака поредната прегръдка (какво всеки ден ), но този път беше различно и ме гледаше странно..
И аз я питам- '' Целувка ли искаш '' ''В'' седи постресена и казва- '' Мхм' и я награбих . После като се прибрала в тях била на 7-мото небе от щастие . Това е нашата история. Тъпо коти
![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
мм тъкмо бях приключила най-яката връзка в живота си и бях дотам отчаяна от момчетата,че не исках абсолютно никакви емоционални отношения от никого. исках да си намеря някакъв,да си напрая кефа с него за 1 вечер и да си замина преди да се е усетил..
появи се един субект,бивш на моя приятелка и,хич да не е, доста хубав. всеки път като се виждахме ме гледаше странно и ми говореше някакви работи, не помня и аз какви. така в 1 момент реших,че искам някоя вечер да го хвана на къс пас,да го натисна здраво и,както си мислех,да изчезна след това. и без тва му се носеше славата на ку*ва,нямаше да му е проблем. знак от съдбата ли,какво ли, видяхме го с приятелката ми навън докато коментирахме идеята ;d навъртахме се един около друг,приказвахме си,пусках му някакви мухи и в един момент го награбих. така до края на вечерта. доволна и щастлива му казвам чао и се обръщам да се прибирам. но .. той поиска да се видим пак. добре,видяхме се на другия ден, но .. не беше същото диво изпълнение от предната вечер. беше някакъв мил,нежен .. се1 ходим, а аз не го приемах ни най-малко насериозно и постоянно го контрирах.
видяхме се и другия ден,и по-другия,и по-по-другия и по някакъв начин свикнах с него и се отказах да му бягам. така си е и досега и всъщност,наистина не мисля да се отказвам от негов скоро време може и да се пренеса да живея в тях. а откъде започна всичко ...
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Той: Е, как мислиш..ще се получи ли между овен и лъв?..
Хубав спомен... ;(