- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как сте предложили / ви предложиха
Тя ме намери. Беше забъркано и 2-ро момче2 седмици подред излизахме само с нея а тя ..шматето отделяше 1 час от деня си ( и то вечерта ) да се среща с един бухал
През това време аз седях и я гледах и се опитвах по всякакъв начин да и обърна внимание. Но за съжаление , тя или се правеше ,че съм й безразличен, или наистина съм такъв. Един ден ми каза ,че мисли да тръгне с въпросния господин '' Бух'' по скайп...( чакала той да й се обади, но тъпака не го направил в последствие ) На мене ми стана много тъпо и си казах
- '' Аве тая или е сляпа или е побъркана ''! и реших да дейставам
Излизам някакъв надъхан от нас и я извиках. Седнахме на 1 пейка и почнах да и се обяснявам в любов. И знаете ли какво ми каза ????
'' Мне , ти не си влюбен''. Побеснях. И така и така .... Един ден отново излязох с нея и въпросната госпожа ''В'' и седнахме м/у една детска градина и бившата община. Говорихме си за общи работи ( цялата стена на детската градина беше изрисувана с ''Tokio Hote'' а ние и двамата ги мразим ) Както и да е .. Мина час мина два и беше време да се прибираме. Докато я изпращах тя през цялото време ми говореше каква чанта искала ,каква блузка искала , какво дънки и едни ей такива работи. Аз седя и я слушам и си мисля '' Лелее, тая ако знае ,че след 2 минути какво ще я направя...'' И спряхме до един блок (обикновено до там я изпращах) И тя седи и ме гледа и чака поредната прегръдка (какво всеки ден ), но този път беше различно и ме гледаше странно..
И аз я питам- '' Целувка ли искаш '' ''В'' седи постресена и казва- '' Мхм' и я награбих . После като се прибрала в тях била на 7-мото небе от щастие . Това е нашата история. Тъпо коти
![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬