- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- е не мога
здравейте!!!Имам връзка с момче която е от доста време.От извесно време той иска свирка все се каня да го направя ,но щом дойде този момент все се отказвам немога и немога.Даите савет как се решихте вие как да се реша.Моля ви помагайте.Благодаря предварително!!!!!!!
На колко си ти и той на колко е ?
[size=7][b][u]fosse cos
ми достатъчно сам голяма 22а тои е на 24
малки сте, за това не можете.Първоначално написано от buzka
аз искам наистина отговор който може да ми помогне а не тия тъпи заключения като на plmn
къв НЕтъп отговор искаш на тая тъпа тема? като дойдел момента не можела и не можела ! и ние с кво да помогнем? насила да ти го набутаме в устата? е неПървоначално написано от buzka
ми така кажи кат ти е тъпо не пиши по добре
хмм .. добре ти искаш ли да го направиш? Какво те спира .. гнус те е, страх те е, че ще те помисли за еди каква си, нямаш м удоверие .. какво??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спокойно , няма какво да се притесняваш .. лапай си на воля и му прави кефа![]()
![]()
и аз все казвах " аа не немога , немога " , ама като ми упря до устата ,захапах и то не било кой знай ко .. :P
а ето и един човек.Ми незнам все се отказвам незнам кво да очаква може би като ще му доставя ли удоволствие ,да не збаркам нещо а трябва ли да ме е гнус гадно ли еПървоначално написано от Hilary_
лелеее мислех ,че на мойта възраст всички са напред с мтрела ама явно си има още много бавни !![]()
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
ии тая па захапала АХАХАХАХ тва да не ви е наденица батеПървоначално написано от fflorinaa
ми да не ми се е налагало досега имах все несериозни връзкиПървоначално написано от Azlan
. .за очакването ами предполагам, че да му стане хубаво смисъл .. малко иронично и тъпо звучи ама е така ... и най - вече и на тебе да ти стане приятно .. да го вижда в погледа ти и усеща ..Първоначално написано от buzka
.. за бъркането .. ами никой не се е родил научен .. гледай само да не го захапеш много силно, че до колкото знам боли доста там ..между другото разрови се в гугъл има разни статии с "техники" за една хубава свирка няма много да ти помогнат, но все пак ..
![]()
.. ами след като си толкова време с него не мсиля, че трябва да те е гну .. до колктоо знам това си е чисто и натурално (така да се каже), а всеки знае какви неща си слагаме в устата всеки ден ..
така, че не мисля, че трябва да те е гнус от това .. даже имаше разни храни, които подобряваха вкуса на спермата ама не мога да ти кажа точно какви .. не съм обръщала внимание .. не ми се е налагало ..
![]()
п.с. малко дълго стана, но дано съм ти помогнала .. ако има нещо питай .. ии нали знаеш всичко става с желание .. първия път няма да е толкова добре, но по - натам и на двама ви ще се увеличава удоволствието (или поне така се предполага) ..
Priceless .. <3
направо като бейби кренвиршче си го мятам из устата :P :PПървоначално написано от plmn
Абе пробвай и ще видиш .. някои го мислят за гнусно , други - не ! Според мен след време няма да ти прави впечатление :P И ако не ти хареса не се притеснявай да му кажеш .. той би трябвало да те разбере : ) Успехх![]()
RAWR!Първоначално написано от fflorinaa
![]()
Първоначално написано от fflorinaa
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Щом не искаш недей, той ще те разбере ако наистина те обича. И аз не бих правила свирки, не, че ме е гнус, а просто не е полезно.![]()
![]()
еи хилари мн.ти благодаря за човешкия отговор ако всички бяха като теб................отново мерси
пак заповядай мацка ...Първоначално написано от buzka
ии успех ...
![]()
![]()
Priceless .. <3
въх още една Буза :X
Не си личи че се 22-годишнаПървоначално написано от buzka
Елементарни правописни грешки правиш
![]()