.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: е не мога

е не мога

здравейте!!!Имам връзка с момче която е от доста време.От извесно време той иска свирка все се каня да го направя ,но щом дойде този момент все се отказвам немога и немога.Даите савет как се решихте вие как да се реша.Моля ви помагайте.Благодаря предварително!!!!!!!

Мега фен
    Град
    София
    На колко си ти и той на колко е ?
    [size=7][b][u]fosse cos

ми достатъчно сам голяма 22а тои е на 24

Цитирай Първоначално написано от buzka
    малки сте, за това не можете.

аз искам наистина отговор който може да ми помогне а не тия тъпи заключения като на plmn

аз искам наистина отговор който може да ми помогне а не тия тъпи заключения като на plmn
    къв НЕтъп отговор искаш на тая тъпа тема? като дойдел момента не можела и не можела ! и ние с кво да помогнем? насила да ти го набутаме в устата? е не

ми така кажи кат ти е тъпо не пиши по добре

Мега фен Аватара на Hilary_
    хмм .. добре ти искаш ли да го направиш? Какво те спира .. гнус те е, страх те е, че ще те помисли за еди каква си, нямаш м удоверие .. какво??

Спокойно , няма какво да се притесняваш .. лапай си на воля и му прави кефа

и аз все казвах " аа не немога , немога " , ама като ми упря до устата ,захапах и то не било кой знай ко .. :P

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хмм .. добре ти искаш ли да го направиш? Какво те спира .. гнус те е, страх те е, че ще те помисли за еди каква си, нямаш м удоверие .. какво??
    а ето и един човек.Ми незнам все се отказвам незнам кво да очаква може би като ще му доставя ли удоволствие ,да не збаркам нещо а трябва ли да ме е гнус гадно ли е

Фен
    Град
    House Music
    лелеее мислех ,че на мойта възраст всички са напред с мтрела ама явно си има още много бавни !
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Цитирай Първоначално написано от fflorinaa
    и аз все казвах " аа не немога , немога " , ама като ми упря до устата ,захапах и то не било кой знай ко .. :P
    ии тая па захапала АХАХАХАХ тва да не ви е наденица бате

Цитирай Първоначално написано от Azlan
    лелеее мислех ,че на мойта възраст всички са напред с мтрела ама явно си има още много бавни !
    ми да не ми се е налагало досега имах все несериозни връзки

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    а ето и един човек.Ми незнам все се отказвам незнам кво да очаква може би като ще му доставя ли удоволствие ,да не збаркам нещо а трябва ли да ме е гнус гадно ли е
    . .за очакването ами предполагам, че да му стане хубаво смисъл .. малко иронично и тъпо звучи ама е така ... и най - вече и на тебе да ти стане приятно .. да го вижда в погледа ти и усеща ..

.. за бъркането .. ами никой не се е родил научен .. гледай само да не го захапеш много силно, че до колкото знам боли доста там .. между другото разрови се в гугъл има разни статии с "техники" за една хубава свирка няма много да ти помогнат, но все пак ..

.. ами след като си толкова време с него не мсиля, че трябва да те е гну .. до колктоо знам това си е чисто и натурално (така да се каже ), а всеки знае какви неща си слагаме в устата всеки ден .. така, че не мисля, че трябва да те е гнус от това .. даже имаше разни храни, които подобряваха вкуса на спермата ама не мога да ти кажа точно какви .. не съм обръщала внимание .. не ми се е налагало ..

п.с. малко дълго стана, но дано съм ти помогнала .. ако има нещо питай .. ии нали знаеш всичко става с желание .. първия път няма да е толкова добре, но по - натам и на двама ви ще се увеличава удоволствието (или поне така се предполага) ..

Цитирай Първоначално написано от plmn
    направо като бейби кренвиршче си го мятам из устата :P :P

Абе пробвай и ще видиш .. някои го мислят за гнусно , други - не ! Според мен след време няма да ти прави впечатление :P И ако не ти хареса не се притеснявай да му кажеш .. той би трябвало да те разбере : ) Успехх

RAWR!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Щом не искаш недей, той ще те разбере ако наистина те обича. И аз не бих правила свирки, не, че ме е гнус, а просто не е полезно.

еи хилари мн.ти благодаря за човешкия отговор ако всички бяха като теб................отново мерси

еи хилари мн.ти благодаря за човешкия отговор ако всички бяха като теб................отново мерси
    пак заповядай мацка ... ии успех ...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Няма не мога-стига да има желание всичко може

Не си личи че се 22-годишна
    Елементарни правописни грешки правиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си