- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- е не мога
Гладувай една седмица , след това го намажи със сладко и .. Приятна вечеря
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Никой никого не кара да прави каквото и да било,щом толкова много те отвръщава (не знам защо) оралният секс просто не го правиш.Нито си първата нито последната която,не харесва да прави свирки щом не те кефи просто не го прави.Друг е въпроса ако твърдо си решила,че искаш да угодиш на приятелят си тогава си направи някаква сметка,какво губиш и какво печелиш,вероятно за губене тук не може да иде реч,за печелене също едва ли,най-много от към емоционалната гледна точка,а нищо чудно и да се възбудиш.Не позволявай на моралните предразъдаци да ти попречат но в същото време обръщай внимание на претенциите и мирогледа си,как асоциираш секса,как искаш той да става,коментирай го с интимният ти партньор,всичко се постига просто човек трябва да има желание а не нещата да стават един вид автоматично и по принуда.
Не гледай елементарните правописни грешки ,че и ти ги правишПървоначално написано от graceless
Относно темата: Според мен ,когато не искаш да правиш нещо - просто не го прави ,но ако имаш желание - опитай.При първата свирка ,която правих на гаджето ми ,ако паметта не ме лъже - беше зле.Той след това ми казваше как му харесва и какво иска да правя ,за да му е хубаво.Мисълта ми е ,ако твоя приятел много обича да му духат - опитай ,няма от какво да те е гнус ,а пък ако има - накарай го да се измие много хубаво преди да започнеш.Така ще си по-сигурна .Относно това ,че ще се притесняваш дали ще му хареса или не ,нямам отговор ,защото само той би могъл да ти го даде .Аз мисля ,че трябва и той да ти помогне малко ,за да няма разочаровани и засрамени ,а просто взаимно удоволствие.Успех !
Да обичаш значи да страдаш!
благодаря на всички за изчерпателните отговори
Аъе ко са праис я мо лапау нема да омрес.![]()
Ше ви праа сами да си говорите
Еми как,ако не се чувстваш готова не се насилваи!!!Пробвайте 69![]()