- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как Вие Бихте Предложили???
Нека всички които се сещат за различни предложения от баналното и истъркано "аи да си станем гаджета"да пишат тук така ще помогнат на тези които се чудят как да предложат. :P :P :P :P
офф .. като му бия един зад врата ще разбере ли колко безценен е за мен?![]()
Ми да....Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
Аз обикновено ги дърпам за плитките![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
*отчаяни три точки*
Мога да кажа как едно момче е тръгнало с едно момиче. Поне на мен като ми каза ми се видя адски сладко и красиво.
Та работело си е момчето,но нещо не е било в настроение и момичето минало покрай неговата работа заговорила го и видяла,че не е в настроение. На следващия ден пак така,но отишла и просто го целунала,след което го попитала 'как си' или нещо такова. След тва не знам какво е станало,че да тръгнат,но го описа мн хубаво. ^^
Знам,че не го разказвам толкова вълнуващо колкото и го чух,но не ме бива в тва ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
шъ тъ любя кът животну. ай у 'растите![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не е нужно да предлагаш на обекта. Трябва само да го свалиш. С тухла 4ка е най-добре.
Написах му СМС "Искаш ли да се оженим през август?".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не е нужно да казваш някаква такава реплика от сорта на "искаш ли да тръгнем" или "ше ми станеш ли гадже"... В повечето случаи нещата си стават от самосебеси, без думи, без нищо - след първата-втората целувка ти става ясно, че вече си с въпросния човек
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
действа на 101%Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
еми да де какво сте си казали че да станете толкова близки за да се целунетеПървоначално написано от GossipGirl89
Еми нищо - то просто ставаПървоначално написано от Dimenta
Говорите си за някви други нещ и идва един момент, в която усещаш, че ще се целунете, приближавате се повече един към друг и се целувате... тва е цялата философия
Поне при мен попринцип така става...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
а защо изобщо трябва да казваш нещо .. просто я целуни .. (тия неща с казваниците и въпросите нещо не ме кефят вече ..) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За тебе знаемПървоначално написано от LadyDi
![]()
П.П. Той какво ти отговори?
Dr. Gregory House
SMS: "Добре, ама нашите ще ходят в Испания през август. Какво ще кажеш за септември?"Първоначално написано от valdesbg
И така![]()
Хехехе, че то било лесно бе. Да взема и аз да пратя такъв смс, като твоя.
(Предполагам 5-те години познанство умишлено ги пропуска, поради конкретния въпрос в темата)
Dr. Gregory House
ХехеПървоначално написано от valdesbg
Не съм ги пропуснала умишлено. Просто отговорих на въпроса как се е получила тази връзка, която имаме в момента.
Иначе преди 6 години, когато се събрахме за първи път, никой не е предлагал. Просто химията беше толкова силна, че нямахме очи за другите.
А после, преди 2 години, когато се събрахме повторно, имаше леко обсъждане. Прекарахме една седмица заедно на Созопол, а после - преди да ме изпрати да си ходя за Свищов, седнахме в едно заведение и той ме попита: "Какво ще кажеш да опитаме отново с връзката от разстояние?". Аз се съгласих без много да му мисля. И така около половин година. След което, по време едно от гостуванията ми във Варна, на рождения ден на негов приятел, докато чакахме на светофара на Общината, той се обърна и пак попита: "На теб нали ти остана само държавен изпит? Искаш ли да се пренесеш при мен във Варна и да учим заедно за него?"![]()
Иии че интересна история
Поздравления за нея. Наистина ми допада начина по който сте си предложили(по скоро той на теб)![]()
Dr. Gregory House