- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ПОМОЩ!!!Разбиха ми паролата на скайпа
Здравейте.Някой ми разби паролата на скаипа.Както си седях и изведнъж скаипа се отписа и пишеше че трябва да влезна с НОВАТА си парола.А аз не си я смених а просто гледах кои абонати са на линия и той се отписа.Пробвах с разбравена парола,но явно ,,хакера,, и е сменил имейла.Изпраша някакъв текст,май на арабски и изпраша мякакъв гайл)каза ми го една приятелка)
Какво да правя и от какво може да е?![]()
Виж дали са ти влезли в пощата, на която е правена регистрацията в скайп. На мен така веднъж ми я хакнаха и гледай как се почва да се сменят пароли...
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ами пробвах,но не са влизалиПървоначално написано от slavito007
В последно време забелязвам тенденция с проблема "разбити пароли" на скайп... Хора слагайте си и защитна стена (Firewall) на компютъра, а не само антивирусна програма!![]()
Аз не мога да ви разбера как така ви разбиват та ка моли програми да имало за хак![]()
![]()
![]()
Хее айде хакери дето ги имало тия програми хакнете ми моя скайп самото изречение програма за хак е тъпо !Първоначално написано от tqnko
"ExtrAc7" - може би под израза "програма за хак" някой хора разбират програма действаща тайно на даден компютър наблюдаваща всички процеси на него и препращаща събраната информация на даден потребител! Тези "програми" са извесни още като троянски коне (Trojans - злонамерена програма, за която се твърди, че притежава някаква полезна цел, а всъщност би причинила нещо съвсем различно при изпълнението си, например: превземането на канали в "Internet Relay Chat", изтриване на съдържание от твърдия диск, кражба на поверителни данни (пароли, информация за банкови сметки и кредитни карти) и др.)Първоначално написано от ExtrAc7
- "ExtrAc7" - Искам да ти дам един приятелски съвет - "Не си търси белята!!!"Първоначално написано от ExtrAc7
![]()
И пак не са програми които да си инсталираш като winamp и вече да си хакерПървоначално написано от doomkillerr
![]()
Болшинството от тези "хакнати" пароли са научканив IRC хакерите (поне някои) бяха админите като сменят pass-а на канала през OS
![]()
Така...
"За да получиш новите скайп емотиконки, напиши си името и паролата в долното поле"
Или пък да стартираш скайп два пъти от някой сайт, пак да си напишеш името и паролата...
Сещаш ли се на къде бия?