- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво да правя?
Значи аз съм 8 клас.. И така значи едно момче ме харесва.. Аз не исках да излизам с него и се скарахме .. След това обаче се сдобрихме и днес излезнахме.. попринцип той ме кефи.. обаче не съм много сигурна.. Харесва ми общо взето.. Готин е . Пич е.. Малко не обича да чака.. Аз му казах че ме кефи обаче не съм мн сиг дали искам гадже в момента. Утре ще се срещна с 27 нови хора от новия ми клас и той също.. Но се пак се чудя да тръгна ли с него или не .. ?? ПОМОЩ
Вярно е това,че общо взето изписах пълни глупости нагоре ама.. Моля кажете
Go to hell!
![]()
![]()
Първоначално написано от lillytheone
Имах си аз да си сигурна за каквото и да било.... На 14 си нали? Мисля,че смятам правилно. Остави работите за гаджета и т.н. за още една, две години... Най-добре ще бъде за всички. Защо не си оценявате детството не знам... Не че се правя на много голям де.. Просто на 14 години си мислех за съвсем други работи. Пък може и аз да съм бил задръстен не знам...
![]()
Какво значи това, че се чудиш? Щом не си сигурна дали искаш нещо, значи не го искаш. Ще се сърдиш ли ако те посъветвам с "НЕ" и се окаже, че искала друго? Щом не можеш да прецениш сама за себе си, а се допитваш във форуми, то същия ефект ще има и ако мяташ монета и залагаш на ези или тура.
епа тръгни нищо не губиш
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ми ти си реши сама .. к'во питаш още 803735 непознати ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^
Абе попринцип всяко нормално 14 годишно момиче иска гадже.. но просто скоро един яко тъп ми беше гадже и някво се отвратих...
Go to hell!
![]()
![]()
ти си ненормалнаПървоначално написано от lillytheone
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ахм. Така е.Първоначално написано от lillytheone
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Офф еми така си е.. айде питайте а пък това ^ беше без да искам .. бати поколенията се сменят... новите тинейджъри са тва![]()
Go to hell!
![]()
![]()
Първоначално написано от lillytheone
Обърка думата, май искаше да кажеш всяка 14 годишна п*кла или по грубо казано к*рва тепърва развиваща потенциала си като такава....
Подкрепям мнението на haritov
Малка си и си заблудена ! Лека вечер... няма да си губя времето да пиша в безсмислената тема на поредното детенце, което пише някакви си работи е така да се намира на работа![]()
Опитай щом го харесваш.. Нищо не губиш.. От всяка връзка на тая възраст се учи по нещо ново..
оффф да тръгна ли ама искам гадже не ме кефиии ама ще си имам гадже...Първоначално написано от lillytheone
(бум бам чи пляс презаватива налузих аз) ся туй се чудиш след две години
вади тури вади тури и накрая тури нарадох си чукундури
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Мерси поне един свесстен отговорПървоначално написано от Linns
![]()
Go to hell!
![]()
![]()
Питаш да тръгнеш с него или не ? Ами тръгни.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
В името на всичко що е свято и справедливо...
напълни си устата с барут и се удари в най-близката стена.
Тъпа тема.![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Докато ти четях глупостите си припомних колко тъпа и малка бях аз в 8ми клас............... еееееех..![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Дай му шанс на младежа. Отвратила си се от един,но той е тъпанар за себе си. Наистина,ако искаш за в бъдеще да имаш по-разбираеми критерии за връзки,то опитай с това момче.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
шшшш съфорумници тая дума гадже зима да ме отвръщава вече
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH