- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разкарам гаджето
Тръгнах с едно момче, за да забравя друго. В началото можеше да се каже, че имах някакви чувства към него и си мислех, че постепенно нещата ще се оправят, но уви. Излизахме, но с него просто не ми е приятно. Времето ми минава толкова бавно, а и с него не можем да намерим обща тема. Той постоянно иска да му звъня, да излизаме, прави ми намеци, едва ли не да се карам с други момичета които го харесват...Нее.. просто е непоносимо... Иска да отлагам всичките си ангежименти, за да изляза с него. Ако случайно някой път забравя да му се обадя или не му вдигам, постоянно ми го натяква, а не прави сметка, дали мога...
![]()
![]()
Моля ви, помогнете ми.. дайте някакви предложения как да да го зарежа или какво да му кажа, защото вече не издържам...
епа кажи му че не стават нещата
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Обясни му как стоят нещата. Не бъди лъжлива кучка, и да търсиш ингриги... Истиниата>всичко останало![]()
Е кво толкова сложно
Теглиш му една майна иии те тава е..![]()
Go to hell!
![]()
![]()
...Никой не тръгва с никой,за да забрави друг в действителност. Втълпявате си излишни простотии.
И щом толкова искаш да го оставиш,толко ли не можеш да се сетиш за един прост разговор,в който общо казано да му кажеш "Край".
Наистина ви се чудя що се правите на ударени по главата...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
пример: малък ти е за нищо не ставаш КЪСАМЕ!!Първоначално написано от MimmZzZchYyY
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
+1Първоначално написано от tuzaro
само недей му казвай, че си тръгнала с него защото си искала да забравиш некви друго момче...![]()
че ще му стане мега зле![]()
<N>
Хах, подари му букет с картичка "Късаме", няма да го заболи толкова ..![]()
.. шегата на страна, първо се опитай по лекия начин да му кажеш, че не искаш да си с него, а ако "не те разбере" бъди по- груба. Няма нищо трудно.
![]()
![]()
ми отиваш и му казваш толкова ли е сложно ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Просто му казваш "Нещата май не се получават." или нещо от рода и готово..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Искам да си останем само приятели
ХАХахахахха боже толкова ли ти е трудно ве, или просто спираш да го търсиш и като ти каже 'искам да се видим тва онова' казваш заета съм айде утре, като се обади утре пак казваш, че не можеш, щот си заета и накрая ще му омръзне и ще те зареже..
Тъй че воубщееееееее да не та е*е![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ти си боклук.
По темата - ми директно.Най-лесно е така.
П.П. Споменах ли че си боклук?
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Хахахахаха стига ве човек, като си бил малък или малка или квото там да не би да си бил уменПървоначално написано от NamelessRomantic
аааамаха дръжте се малко ве![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ми не,не съм бил умен.И знаеш ли какво?
Казваха ми че съм боклук.
Circle of life.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
И хубо ли ти беше като ти викаха така аПървоначално написано от NamelessRomantic
?
Ми много е елементарно.... Заставаш пред него и му казваш да изчезва... ХХхаХАХахХА![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
На първо място въобще не е трябвало да тръгваш с него за да забравиш друго момче. Съгласна съм, че когато някое момиче е скъсало с гаджето си, е нормално да продължи напред и да срещне някой друг. Но тя трябва да тръгне с този някой не защото иска да забрави миналия, а защото наистина го е харесала и е готова за нови неща.
Все пак явно ти е доста неудобно в тази ситуация. Не виждам друг начин освен да му кажеш, че искаш да скъсате и просто вече не изпитваш интерес. Той може доста да се обиди, но все пак ще го преживее.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
да и аз съм така сега... и нз как до го отрежа...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Отиваш и му казваш, че нещата не се получават и че искаш да си останете само приятели, не е толкова сложно. Може да му стане гадно, но няма как, ще го приживее.
П.П Наистина не му казвай че си тръгнала с него за да забравиш бившия си.![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Какво му е толкова сложното да скъсаш с някого. Разбирам да сте заедно примерно от години, че да ти е гадно. А вие ходите сигурно от няколко месеца, да не е и по-малко и ти се чудиш......
Както и да е. Просто като искаш да скъсате, отиваш и му казваш, че нещата не вървят и искаш да се разделите и готово.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Купи му силиконова путка. Ще разбере намека...а ако искаш по евтино да минеш му купи един плейбой и му кажи - " Е това ще получиш само." и си тръгни xD ще разбере намека.
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Излезте на спокойно място и му го кажи направо.Внимателно,но без увъртания и прекалени обяснения.
ПП. И другият път,за да не те наричат боклук,не използвай хората.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Прати му линк за темата и той ще разбере ,като види какво пишат другите хора