- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какво ми става ?!
Не видях друга такава тема , но ако има се извинявам . Аз съм на 13 и имам доста сериозен за мен проблем.От няколко месеца нещо не е наред с мен..незнам от къде да започна...Страдам от безсъние, много съм напрегната,ядосвам се много сериозно без причини и понякога изпитвам много силен прилив на енергия и много се дразня , че немога да я изхабя.Това не е всичко..Много ме е страх всяка вечер и аз незнам от какво.Случвало ми се е да халиоционирам (незнам така ли точно се пише) и да чувам стъпки в апартамента при полжение , че съм си сама през деня в нас.Понякога от страх почвам да треперя а пулса ми е над 120 със сигурност.Излизам често даже всеки ден , храня се сравнително здравословно.Въпроса ми е какво може според вас да ми има или съм ок ?? Ако случайно знаете как да отстраня проблема бих ви била благдарна!
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
вероятно става въпрос за някакво така наречено тревожно разстройство. Помоли родителите ти за съдействие!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ся ще започнат със специалистите...психотерап втите. Спокойно. Очевидно навлизаш в пубертета...при някои, протича така. Възможно е да се притесняваш...да не можеш да заспиш до 2-3 часа през нощта (от личен опит). Така че...просто не се притеснявай.![]()
Определено е пубертета, но нещо много фантазияяне си въобразявай глупости, че се чуват стъпки, мисли си за хубави неща и не се дразни толкова. А за спането ставай по-раничко и вечер ще ти се доспива в нормално време.
![]()
отиди си лей куршум![]()
Не е пубертет, бе - и аз имам същия проблем.
Мисля , че е от лятното бездействие.
Сега, като започнеш училище , нещата ще се нормализират![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
занимавай се с нещо-спорт например
скоро и училище ще почнеш
явно навлизаш в пуберетета и си се стресирала от лятната скука![]()
![]()
Пуберр![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
АА какво ти пука !![]()
миналата година бях абсолютно същия (когато бях на 13) няма да се стресираш. От училището нещатата ще се нормализират пък и аз все още заспивам трудно вечер. Но от както ритам съм радостен че мога да си легне поне да почина !![]()
какъв 2-3 4аса бе 4овек ?! аз немога да заспя до 7 сутринта докато не стане светло.Първоначално написано от eatmysocs
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Недей да спиш. :P
да зема да те послушам освен ...Първоначално написано от jadacris4o
![]()
![]()
![]()