.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Помощ при работа със Sony Ericsson W760 I

Здравейте , преди няколко дни си взех този телефон ,но е с английско меню , а аз съм зле с английския...Та въпроса ми е някой знае ли къде точно в настройките трябва да влезна ,за да го направя да се заключва , понеже сега се саглючва само , когато е отворен и при затварянето!
    Пс моля ви без обиди , не по моя причина не мога да се оправям много добре с английския , така са се стекли обстоятелствата, иначе имма желание да го уча
    Мерси предварително

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    на нармалните сонита се заключва като натиснеш * горното най-дясно копче (пише там заключване)

Ще свикниш, не се притеснявай...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    на нармалните сонита се заключва като натиснеш * горното най-дясно копче (пише там заключване)
    ТаМ ПРИ МЕН ПИ6Е КОНТАКИТИ

nikoi li nz ;(

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Натисни първо * после ще ти се покаже "Заключи"

И пиши на кирилица.

Град
    Сицилия
    сори телефона не е в мен да ти кажа
    инъче като му свикнеш мога да ти кажа че ще си много доволна до сега съм има 5 сонита и съм доволен от всеки един от тях отвори settings после натисни security после натисни automatic keylock и натисни on при мен е така пробваи и кажи дали е станало

Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Натисни първо * после ще ти се покаже "Заключи"

И пиши на кирилица.
    Ами не е от там, и аз съм имала др сони и от там ставаше , но сега не , сега се заглючва при затварянето на слаида , н оако примерно не ми се налага да го отварям е тъпо да го отворя и да го затворя ,за да се заключи клавиатурата

Цитирай Първоначално написано от XENON
    сори телефона не е в мен да ти кажа
    инъче като му свикнеш мога да ти кажа че ще си много доволна до сега съм има 5 сонита и съм доволен от всеки един от тях отвори settings после натисни security после натисни automatic keylock и натисни on при мен е така пробваи и кажи дали е станало
    да от тук е адски съм ти благодарна ! Мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си