- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По този начин ме отблъсква!
Здравейте! Имам си приятел от 3 месеца. Всичко вървеше добре,но когато наближи училище,започна да се държи странно.
ПП- той е на 26 .
Започна да ми говори адски гадно .Един ден аз му се обадих и му казах аиде на кафе а той ми каза " Отиди може да забършиш някой ". На мен ми става адски тъпо, и го питам защо се държи така, че няма никакъв повод да ме ревнува, но той продължава и всеки път се караме . Не мога повече , обичам го прекалено много , но това държане и тази негова ревност ме подлудява !
Благодаря , че отделихте време , за да разберете проблема ми !![]()
Ха.
Той е на 26 пък ти ходиш на училище.
Изводите са следните:
Щом си търси толкова малка значи е прекалено грозен за по-големи.
Следователно : Притеснява се от това че ье си намериш по-хубав от него.
Следователно ревнува и му избиват чивиите.
То ревността,понякога е болестно състояние ;д.Сори,ама никой не може да ти помогне.
бтв:ти на колко си?,а за кво си се хванала с толкова '' голям'' хД
на 17
Това ни най-малко не опровергава теорията ми.
да беше пробвала да намериш,някой твое наборче ;д .. w0sh ти каза кратко и ясно за кво стаа въпросПървоначално написано от dundichka
![]()
Не , просто аз си го обичам супер много и не му давам никакви поводи . Но той ....
Е грозноват
Виж ся, приятеля ти е пълен тъпак, като прочетох, че си на 17, а той на 26 прооосто ми стана ясно.
Я се осъзнай къде се намираш и къде ти е още акъла.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
този път съм съгласна с w0sh ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Боже, с такива хора ( гаджето ти) оправия няма. Опитай се още няколко пъти да му кажеш да спре, а ако не просто му тегли една.![]()
![]()
Как беше оня виц за логическото мислене? Щом кутията е куб, значи вътре има сфера. Щом е сфера значи е оранжева, а щом е оранжева значи е портокал.Първоначално написано от Lettuce
Ааа, старшинка, вие риби имате ли? Щото ако нямате, значи сте гей!Първоначално написано от dimitar_ak
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Помисли си какво си правила, да не би да ти го е казал без причина.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Наистина страхотна логикаПървоначално написано от Lettuce
![]()
![]()
По темата - Ами опитай се да поговориш с него,кажи му,че няма повод да те ревнува - и да престане..
А ако продължава просто му тегли една ма*на![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.