.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

помогнете, не мога да спра да мисля за него :(

Здравейте. Значи от няколко дни (около 1 седмица) говоря със едно момче онлайн- не го познавам на живо. По някаква причина се влюбих в него, ама изобщо няма смисъл защо тъй като му видях снимката и не ме привлече кой знае колко. Работата е там че имаме много близки виждания, например и двамата сме малко дръпнати и не обичаме партита и събирания с много хора, и двамата много обичаме животните, и т.н. И през последната седмица си говорим всеки ден, не сме си казали че се харесваме повече от приятели или нещо такова, просто си говорим като двама хора които имат общи интереси....
    Аз обаче съм много нетърпелива, и постоянно чаках той да ми напише SMS- петък вечерта дори не отидох на училище за да мога да прекарам деня напълно отдадена на разговор с него. Същата петък вечер, той каза че ще ми се обади, само че аз не го разбрах- той искаше да каже че ще ми се обади в събота а аз помислих че същата вечер. И толкова се развълнувах, отидох вън на една пейка и започнах да стоя и да чакам той да ми се обади!!! Исках да съм сама и да не съм вкъщи и заради това отдох там. И чаках от 12 часа до 2 сутринта някъде, пратих му 2 SMSa - единия да го попитам дали е свършил с работа и другия дали не е заспал вече-и накрая реших да му се обадя- телефона му беше изключен. И тогава разбрах че той е имал предвид че ще ми се обади утре! Почуствах се отвратително. Това момче НИКОГА не е нрапвило нищо странно бил напълно нормален със мен което не се случва често. Много от момчетата имат нещо отблъскващо особено в интернет. И така-на другата сутрин реших че трябва да говоря с него и му се обадих пак- изобщо не вдигна телефона. Пробвах 3 пъти и накрая му пратих глупав SMS че съм прекалено накална, че той няма нужда да си губи времето с мен, и т.н....Много беше глупаво обаче бях прекалено ядосана за да мисля. И сега вече е понеделник и от тогава не съм чула от него изобщо. Сигурна съм че го стреснах и си е помислил че съм много зле. Днес му пратих съобщение на гласовата поща и му казах че се извинявам и т.н...И пак нищо Проблема е че не мога да спра да мисля за него. Той ми преобърна живота за една седмица. Започнах да живея за нищо друго освен неговите съобщения...Ясно ми е че съм го изплашила и няма да ми се обади повече. Обаче може ли някой да ми каже какво да правя за да не съм толкова тъжна????

Намери си момче от реалния живот, само това ще те посъветвам!

Не знам защо момчетата в реалния живот не са ми интересни От много време се опитвам да се влюбя в някой ама така и не става...И дори сега се опитвам още по усърдно обаче като видя някой в реалния живот който би ми харесал ми става още по тъжно че оплесках нещата със това момче по интернет защото виждам колко трудно е да харесам някой. Винаги правят нещо което да ме отблъсне и не мога да го забравя и ме дразни..

Има време, ще срещнеш момче което ще отговаря на това което искаш...... Явно момчето с което си пишеш просто търси човек с които да убие малко време ..... така мисля аз..

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Опитваш се да се влюбиш? Е WTF само това не бях чувал .Виж мила,ти не можеш да се влюбиш или ралюбиш когато си искаш.Не зависи от теб.Или си влюбена,или не.Ще ти дойде времето,макар че ако съдиш за хората по снимките няма скоро да си намериш идеален за теб...

Късмет все пак.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Май просто си живееш в свой собствен свят и прекалено много фантазираш. Съвета по-горе действително е най-точен, излез от виртуалния свят и си намери компания в училище. Отчуждила си се от хората и не осъзнаваш същността на това да имаш компания и да ходите по купони. Сега му е времето, не го пропилявай във фантазии. Така и като гледам не си много наясно какво искаш, освен че просто ти е интересно да си чатиш с това момче понеже за първи път МОМЧЕ се интересува от теб. Обърни внимание на хората около теб, съучениците си например, ще видиш колко много хора ще ти отдават вниманието, което заслужаваш стига да си печено момиче, сама ще осъзнаеш колко по-ценен е живият контакт от виртуалния. Живота тепърва те чака. Иначе аз не казвам да не си пишеш с това момче, просто те съветвам то да не става постоянен обект на мислите ти, защото разочарованието от това, което може да ти предложи една скайп връзка може да го преживееш много кофти. Или по друг начин казано - не влагай излишни чувства на този етап, а и подхождай предпазливо. Човека срещу теб може и да няма абсолютно никакъв живот щом описваш, че не си пада по събирания и приятели, по-скоро избягвай подобни хора да се лепят около теб като цяло още повече, когато пристигат от интернет.

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    Има време, ще срещнеш момче което ще отговаря на това което искаш...... Явно момчето с което си пишеш просто търси човек с които да убие малко време ..... така мисля аз..
    Права си, много добре определи ситуацията. Той си търси само с някой да говори от време на време, а аз със моите драми го отблъснах съвсем. Може би ако не бях му пишела smsи и ако не бях му се обаждала щеше да продължи да си говори с мен онлайн ей така за забавление...И може би след време можеше да се получи нещо обаче аз нямам търпение за това...За съжаление Сега като се размисля, сигурно съм го харесвала само заради това че не го познавам достатъчно добре и допълвам със фантазията си всичко което не знам ...

Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Май просто си живееш в свой собствен свят и прекалено много фантазираш.
    Така е...Много хора ми го казват. И всички ми дават този съвет който ти ми даде: да съм по отзивчива към хората и да си намеря повече приятели. Говорих си на тая тема със това момче, да го наречем Р- и той ми каза обратното, че той е на същото положение и че е щастлив така и аз мога да съм като него...Това много ми хареса...Обаче може ми е било глупаво..Сега една приятелка ми даде телефона на едно момче което ми беше добър приятел преди време обаче загубихме връзка и се надявам да си поговоря с него и да се почуствам по добре. Наистина трябва да се върна в реалността. Само чета книги за вампири хаха и не съм на тоя свят!!! Мерси за съвета..

Поне от един и същи град ли сте? Ако сте тогава възможността за нещо по сериозно от чатове и смс е по-голяма..
    Но ако не сте предполагам, че момчето общува с хора реално и може би харесва някое момиче или има връзка, за това не се задълбочавай толкова. Така че излез от своя свят и ще видиш, че има момчета с които би имала добра връзка ако това търсиш...

Не много сме далече дори..Обаче аз бях толкова хлътнала че бих отишла там сама без да знам кой е и какъв е той!!

Град
    Пловдив
    По-добре недей да ходиш никъде. Рано ти е да се угорчаваш от човек,който няма сериозни намерения към теб. Трябва ти повече контакт
    с реалните хора. Да разбереш кое е достижимото откъм взаимоотношения
    и други хора с твойте интереси.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

За няколко часа забравих за него, обаче като видях часовника че е минало толкова време и веднага пак тичам към компютъра да видя дали няма нещо ново от него В момента пак се депресирам ....
    Не мога да спра да се чуствам ужасно и да го искам...

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от LifeIsGood
    Не знам защо момчетата в реалния живот не са ми интересни От много време се опитвам да се влюбя в някой ама така и не става...И дори сега се опитвам още по усърдно обаче като видя някой в реалния живот който би ми харесал ми става още по тъжно че оплесках нещата със това момче по интернет защото виждам колко трудно е да харесам някой. Винаги правят нещо което да ме отблъсне и не мога да го забравя и ме дразни..
    ОМГ.. ами успешна Скайп връзка тогава и да не забравиш да си платиш нета!

Явно ти доста си държала на него, но той на теб - май не. Начинът, по който е постъпил, е доста гаден. Мисля, че той не си губи времето с теб, напротив - ти си си губила времето с него. Хич не го мисли и се опитай да го забравиш. Намери си някой, който неистина ще те оцени.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от PureFuckingHATE
    Не много сме далече дори..Обаче аз бях толкова хлътнала че бих отишла там сама без да знам кой е и какъв е той!!
    Ако е извратен последовател на Владо Кузов, кво прайм?
    Да върви при бате Енчо.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Явно ти доста си държала на него, но той на теб - май не. Начинът, по който е постъпил, е доста гаден. Мисля, че той не си губи времето с теб, напротив - ти си си губила времето с него. Хич не го мисли и се опитай да го забравиш. Намери си някой, който неистина ще те оцени.
    Благодаря ти, и аз се почуствах гадно обаче не бях сигурна дали аз не съм направила нещо лошо..
    Днес съм доста по добре, не съм чак толкова огорчена обаче пак има моменти в които си мисля за него..

BTW- не знам кои са бате Енчо или Владо Кузов...!! Сигурно някакъв психопат...еми не ми пукаше наистина си мислих че може да е някакъв изнасилвач и убиец ама си струваше да умра ама да рискувам хахаха...
    Не, аз по принцип съм прекалено смела и не ми пука толкова от рисковете които взимам защото по добре да си умра ама да ми е било забавно отколкото да се пазя и да живея скучен живот..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Според мен всеки трябва да си изживее някакъв период на глупост и лудост. Един от твоите периоди явно е сега - захласваш се с хората онлайн а забравяш, че всъщност няма нищо по-хубаво от общуването лице в лице. Спокойно, ще ти мине, иска се малко време

Животът е адът описан в Библията!

май не си си взела поука от такива скайп връзки.. има време и това ще стане .. иначе.. за него едва ли си нещо повече от интернет приятелка..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    BTW- не знам кои са бате Енчо или Владо Кузов...!!
    В саксия ли си расла?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    BTW- не знам кои са бате Енчо или Владо Кузов...!!
    В саксия ли си расла?
    Хмм не обаче от 10 години съм извън България..

Ех, каква заблуда. НЕ изпитваш любов или обич към него. Просто си намерила приятел и си почувствала моментни по-топли чувства към него, нищо повече. Останалото е игра на мисли, като си внушаваш, че трябва да се влюбиш, започваш да си мислиш, че си се влюбила. Ама не си се! Съзнанието и подсъзнанието са много силни средства, като ги обръщаш срещу себе си не си помагаш...Боже, защо толкова много хора се заблуждават така...

Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Ех, каква заблуда. НЕ изпитваш любов или обич към него. Просто си намерила приятел и си почувствала моментни по-топли чувства към него, нищо повече. Останалото е игра на мисли, като си внушаваш, че трябва да се влюбиш, започваш да си мислиш, че си се влюбила. Ама не си се! Съзнанието и подсъзнанието са много силни средства, като ги обръщаш срещу себе си не си помагаш...Боже, защо толкова много хора се заблуждават така...
    Хаха това ми е ясно!!!! Обаче това че го осъзнавам не ми помага да се чуствам по добре
    Знам много добре че не е възможно да имам истинска любов към някой който не само че не съм виждала, ама също и не знам почти нищо за него. Само знам 2-3 факта за живота му и останалото е въображение...
    ама как, КАК да си го избия от главата!!!

Хаха това ми е ясно!!!! Обаче това че го осъзнавам не ми помага да се чуствам по добре
    Знам много добре че не е възможно да имам истинска любов към някой който не само че не съм виждала, ама също и не знам почти нищо за него. Само знам 2-3 факта за живота му и останалото е въображение...
    Осъзнаването на проблема би трябвало да го реши, принципно. Не мисли за него просто! Минавал съм през този период, при това съвсем не с момиче, което не съм виждал, и да ти кажа, не е хич трудно. Просто повярвай! Единственото, от което имаш нужда, е воля, за да продължиш напред!

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    ножа и я отрязваш
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си