Здравейте. Значи от няколко дни (около 1 седмица) говоря със едно момче онлайн- не го познавам на живо. По някаква причина се влюбих в него, ама изобщо няма смисъл защо тъй като му видях снимката и не ме привлече кой знае колко. Работата е там че имаме много близки виждания, например и двамата сме малко дръпнати и не обичаме партита и събирания с много хора, и двамата много обичаме животните, и т.н. И през последната седмица си говорим всеки ден, не сме си казали че се харесваме повече от приятели или нещо такова, просто си говорим като двама хора които имат общи интереси....
Аз обаче съм много нетърпелива, и постоянно чаках той да ми напише SMS- петък вечерта дори не отидох на училище за да мога да прекарам деня напълно отдадена на разговор с него. Същата петък вечер, той каза че ще ми се обади, само че аз не го разбрах- той искаше да каже че ще ми се обади в събота а аз помислих че същата вечер. И толкова се развълнувах, отидох вън на една пейка и започнах да стоя и да чакам той да ми се обади!!! Исках да съм сама и да не съм вкъщи и заради това отдох там. И чаках от 12 часа до 2 сутринта някъде, пратих му 2 SMSa - единия да го попитам дали е свършил с работа и другия дали не е заспал вече-и накрая реших да му се обадя- телефона му беше изключен. И тогава разбрах че той е имал предвид че ще ми се обади утре! Почуствах се отвратително. Това момче НИКОГА не е нрапвило нищо странно бил напълно нормален със мен което не се случва често. Много от момчетата имат нещо отблъскващо особено в интернет. И така-на другата сутрин реших че трябва да говоря с него и му се обадих пак- изобщо не вдигна телефона. Пробвах 3 пъти и накрая му пратих глупав SMS че съм прекалено накална, че той няма нужда да си губи времето с мен, и т.н....Много беше глупаво обаче бях прекалено ядосана за да мисля. И сега вече е понеделник и от тогава не съм чула от него изобщо. Сигурна съм че го стреснах и си е помислил че съм много зле. Днес му пратих съобщение на гласовата поща и му казах че се извинявам и т.н...И пак нищо Проблема е че не мога да спра да мисля за него. Той ми преобърна живота за една седмица. Започнах да живея за нищо друго освен неговите съобщения...Ясно ми е че съм го изплашила и няма да ми се обади повече. Обаче може ли някой да ми каже какво да правя за да не съм толкова тъжна????