.

Виж резултатите на анкетата: Симулирате ли оргазъм?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,когато не искам да обидя мъжа.

16 37,21%
  • Не,считам,че не е правилно.

27 62,79%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Град
    Пловдив

Женското симулиране.

Темата най-вероятно е съществувала преди,за което моля да бъда извинен. Въпросите и коментарите са при ситуация на сериозна връзка.Сексът за една вечер просто е несериозен.

Че жените често или рядко симулират оргазъм е ясно,но ме интересува друго.Та въпросите,които ме интересуват са няколко,като под всеки въпрос споделям доводите си за задаването му,без целта да е,да ви повлиявам по някакъв начин. Надявам се на женската искреност.

1.Мили дами,в рутинно нещо ли се е превърнало за вас симулирането?
    Или всичко зависи от човека с когото го правите?

Предполагам има сред вас,такива,които предпочитат постоянното симулиране с цел избягване на неудобните мъжки въпроси.Тоест,ако
    ние видим,че така старателно пъшкате,няма да попитаме дали ви е харесало,нали? Ако пък не симулирате редовно си задаваме въпроси,като,защо преди и хареса а сега не? Все пак се ръководим единствено от реакциите ви!

2.Скъпи моми,мислите ли над психологическото въздействие което ни оказвате по този начин?

Когато ви "задоволяваме",някои от нас винаги ще имат чувството,че не правят нещата,така,както вие бихте искали. Други пък,ако по вашите
    реакции,направят грешното заключение,мислейки се за богове в секса,няма ли някой ден да останат твърде разочаровани от истината?
    Тя ще боли! Егото ще е разбито.

3.Драги сънароднички,не смятате ли,че и вие бихте били по-доволни от нас,ако всъщност ни казвахте къде бъркаме?

Дори и да не бъркаме,ако знаехме как ви харесва повече,щяхме да сме удовлетворени,както и вие. При минималното усилие и споделяне,нещата биха могли да бъдат перфектни.

4.Как бихте се почувствали на наше място?
    Мисля,че тук не мога да изказвам мнение

Считам,че темата засегя,както нас мъжете,така и жените,които искат по-добър секс в една сериозна връзка.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Не симулирам и не съм симулирала по 2 причини:
    1.Свършвам при 99 % от актовете.
    2.Не виждам смисъл от това.Да речем симулирам оргазъм, след това той остава с впечатлението, че еди какво си ми харесва най-много, а всъщност не е така.Накрая той остава задоволен отвсякъде, а аз не.Ако не мога да свърша ще му кажа кое как ми харесва, ще му покажа и така.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    simulirala sam dva pati ot neudobstvo

абе еи кво се праат повечето че не симулират.ПОчти всички симулират..за един истински оргазъм трябва много повече време от някви си 5 мин. айде не се правете и вие

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    що и мъжете неможеме да симулираме оргазъма ;<
    GTA Stunting

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не симулирам.. първо- не ми се налага, второ- не мисля че е коректно спрямо мъжа..
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Женското симулиране.

Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Всичко зависи от човека, с когото го правя. Симулирам много рядко и то само ако наистина съм била близо, той е свършил малко по-бързо, отколкото сме очаквали и двамата и не искам да го разочаровам. В повечето случаи, когато не стигна до края, предпочитам да не симулирам, а да му обясня кое не ми е харесало и как предпочитам да го направим следващия път, за да свършим и двамата.

Постоянното симулиране, според мен, води до това, че мъжът в един момент започва да се счита за невероятен и просто спира да се старае.

2.Скъпи моми,мислите ли над психологическото въздействие което ни оказвате по този начин?
    Естествено, че мисля. Справка - отговора на горния въпрос за случаите, в които симулирам. Но въпреки егото, не спестявам, когато нещо не ми харесва и очаквам да ми се отвръща със същото. В крайна сметка, секса е за удоволствието и на двамата.

3.Драги сънароднички,не смятате ли,че и вие бихте били по-доволни от нас,ако всъщност ни казвахте къде бъркаме?
    Мисля, че дадох отговор на този въпрос вече Драги другарю.

Ако един мъж симулира с мен? Не ми се е случвало или поне не съм разбрала. Но определено не би ми било приятно да разбера, че не доставям удоволствие на партньора си и той го крие. Както споменах - предпочитам мъжът да ми казва какво му харесва и какво не, за да направим нещо наистина хубаво.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Пловдив
    LadyDi,мерси за искрените и описателни отговори.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Ако симулирам огразъм, то е за да не обидя момчето, да не го прекъсна когато му е станало кеф, да не му го секна както се казва. Оргазъма не зависи от човека с който правим секс, зависи от действията му. Ако е дърво и не знае какво да прави, ще го напътствам, но нека да не му става навик! Ако ти (автора) не си имал интерес да подхванеш темата, нямаше да питаш нас-жените, дали не си задаваме въпроса влияем ли на психиката ви! Ами момчета, раздвижете се, не можем все ние да ви учим, ако ви стане навик се губи смисъла изобщо да правим секс с вас... Импровизирайте, ако не ви се получи, спрете попитайте ни, изчакайте и давайте на ново! Ако моят партньор симулира оргазъм веднага бих го познала, не сте толкова добри актьори. Ако наистина се справя добре с преструвките, и после си признае, ще се засрамя, ще питам къде бъркам и продължавам! Нямам за цел да засегна нечие мъжко его, просто бъдете мъже и го приемете - докато има некадърници, ще има симулации!

НЕ!
    защо да му давам повод да си мисли че ме довежда до оргазъм?
    това си е чиста измама спрямо човека.
    а и с какво ще му помогне лъжата ми, за да стане той по-добър в леглото?

Re: Женското симулиране.

Темата най-вероятно е съществувала преди,за което моля да бъда извинен. Въпросите и коментарите са при ситуация на сериозна връзка.Сексът за една вечер просто е несериозен.

Че жените често или рядко симулират оргазъм е ясно,но ме интересува друго.Та въпросите,които ме интересуват са няколко,като под всеки въпрос споделям доводите си за задаването му,без целта да е,да ви повлиявам по някакъв начин. Надявам се на женската искреност.

Предполагам има сред вас,такива,които предпочитат постоянното симулиране с цел избягване на неудобните мъжки въпроси.Тоест,ако
    ние видим,че така старателно пъшкате,няма да попитаме дали ви е харесало,нали? Ако пък не симулирате редовно си задаваме въпроси,като,защо преди и хареса а сега не? Все пак се ръководим единствено от реакциите ви!

Когато ви "задоволяваме",някои от нас винаги ще имат чувството,че не правят нещата,така,както вие бихте искали. Други пък,ако по вашите
    реакции,направят грешното заключение,мислейки се за богове в секса,няма ли някой ден да останат твърде разочаровани от истината?
    Тя ще боли! Егото ще е разбито.

Дори и да не бъркаме,ако знаехме как ви харесва повече,щяхме да сме удовлетворени,както и вие. При минималното усилие и споделяне,нещата биха могли да бъдат перфектни.

Считам,че темата засегя,както нас мъжете,така и жените,които искат по-добър секс в една сериозна връзка.
    Ми наложи ми се веднъж,по простата причина ,че му беше малак ,за да ме задоволи и да речем ,че почти не го усещах дали беше 14 -15 см не съм сигурна и малак си беше поне така го усетих и 10 мин просто играех роля ,но не съм се замисляла как ще му се утрази това ,защото след това сме се виждали само 2 пъти след тоя секс ,иначе преди секса бяхме заедно някъде 2 месеца
    Sleda ot liubovta

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Не мое ме излъже ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на Shia
    Има и го й моментът ,в който той си мисли,че Ви създава удоволсвие,Вие се дърпате,той си мисли,че го искате по-грубо.

Ако по време на секс почвам да му обяснявам в подробности къде да си завре езика и къде да хапе,как да си накланя главата и so on ще му секна желанието.
    Обяснявал съм си фантазиите пред партньора с еротична нотка,ама като не успя да попие.
    Не симулирам,ако не ми е хубаво....въздишам тежко или се вглеждам в тавана,докато не дойде моментът,в който той разбере какво прави.
    Иначе,когато ми ехубаво пъшкам и озвучавам,но колкото да го чува той на ушенце.

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Не симулирам,ако не ми е хубаво....въздишам тежко или се вглеждам в тавана,докато не дойде моментът,в който той разбере какво прави.
    Иначе,когато ми ехубаво пъшкам и озвучавам,но колкото да го чува той на ушенце
    .
    и аз така с озвучението

Град
    Paradise
    Случвало се е преди, защото момчето просто не можеше да ме доведе до оргазъм без значение колко обяснения му давах. Много пъти опита. И като така и не успя, реших да го зарадвам, за да не се сдуха съвсем. Стараеше се доста пък като видях, че тъй или иначе няма да стане, си рекох: Ми майната му. Поне той да се порадва.

Със сегашния нямам такива проблеми. Свършвам при всеки акт. Даже сега се научихме на множествен оргазъм

He знам, не съм имала никага оргазъм
    CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    що и мъжете неможеме да симулираме оргазъма ;<
    шото нема как да се изпразниш "наужким"
    I'll take your brain to another dimension

Цитирай Първоначално написано от anika17
    НЕ!
    защо да му давам повод да си мисли че ме довежда до оргазъм?
    това си е чиста измама спрямо човека.
    а и с какво ще му помогне лъжата ми, за да стане той по-добър в леглото?
    +1

Ако разбера, че момичето, с което съм бил симулира няма да има 2-ри път, колкото и яка да е.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Много е гадно да разберем, че всъщност вие момите сте симулирали... Вярно, че повечето момчета са неграмотни и нищо не знаят за женското тяло, но все пак си е гадно

Ми наложи ми се веднъж,по простата причина ,че му беше малак ,за да ме задоволи и да речем ,че почти не го усещах Razz Razz Razz Razz дали беше 14 -15 см не съм сигурна Razz Razz и малак си беше поне така го усетих Razz Razz Razz и 10 мин просто играех роля Very Happy Very Happy ,но не съм се замисляла как ще му се утрази това ,защото след това сме се виждали само 2 пъти след тоя секс ,иначе преди секса бяхме заедно някъде 2 месеца Very Happy
    ти да не си спала с коне

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Ако разбера, че момичето, с което съм бил симулира няма да има 2-ри път, колкото и яка да е.
    Ще ми покажеш ли?
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Ако симулираш - не
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от kiborganaizer
    Ми наложи ми се веднъж,по простата причина ,че му беше малак ,за да ме задоволи и да речем ,че почти не го усещах Razz Razz Razz Razz дали беше 14 -15 см не съм сигурна Razz Razz и малак си беше поне така го усетих Razz Razz Razz и 10 мин просто играех роля Very Happy Very Happy ,но не съм се замисляла как ще му се утрази това ,защото след това сме се виждали само 2 пъти след тоя секс ,иначе преди секса бяхме заедно някъде 2 месеца Very Happy
    ти да не си спала с коне
    А стига ве Ти бездънна ли си? 14-15 и не си го осетила на теб 30-40 ли ти трябват?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си