- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женското симулиране.
Темата най-вероятно е съществувала преди,за което моля да бъда извинен. Въпросите и коментарите са при ситуация на сериозна връзка.Сексът за една вечер просто е несериозен.
Че жените често или рядко симулират оргазъм е ясно,но ме интересува друго.Та въпросите,които ме интересуват са няколко,като под всеки въпрос споделям доводите си за задаването му,без целта да е,да ви повлиявам по някакъв начин. Надявам се на женската искреност.
1.Мили дами,в рутинно нещо ли се е превърнало за вас симулирането?
Или всичко зависи от човека с когото го правите?
Предполагам има сред вас,такива,които предпочитат постоянното симулиране с цел избягване на неудобните мъжки въпроси.Тоест,ако
ние видим,че така старателно пъшкате,няма да попитаме дали ви е харесало,нали? Ако пък не симулирате редовно си задаваме въпроси,като,защо преди и хареса а сега не? Все пак се ръководим единствено от реакциите ви!
2.Скъпи моми,мислите ли над психологическото въздействие което ни оказвате по този начин?
Когато ви "задоволяваме",някои от нас винаги ще имат чувството,че не правят нещата,така,както вие бихте искали. Други пък,ако по вашите
реакции,направят грешното заключение,мислейки се за богове в секса,няма ли някой ден да останат твърде разочаровани от истината?
Тя ще боли! Егото ще е разбито.
3.Драги сънароднички,не смятате ли,че и вие бихте били по-доволни от нас,ако всъщност ни казвахте къде бъркаме?
Дори и да не бъркаме,ако знаехме как ви харесва повече,щяхме да сме удовлетворени,както и вие. При минималното усилие и споделяне,нещата биха могли да бъдат перфектни.
4.Как бихте се почувствали на наше място?
Мисля,че тук не мога да изказвам мнение![]()
Считам,че темата засегя,както нас мъжете,така и жените,които искат по-добър секс в една сериозна връзка.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.