- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За напукани устни..
Абе..
не е нужно да търсиш специален мехлем за напукани устни..
.. трябва ти просто най-обикновен крем за лице,който да нанасяш на устните си по 2/3 пъти на ден и всеки път преди и след да излезеш навън..и готово!
Ако и това не помогне.. пробвай със специален вазелин! .. успех!![]()
На Leocrema балсамите за устни са най-добри. На Нивея не са особено мазнички. Аз съм ползвала какви ли не балсами за устни, защото и зимата и лятото устните ми са все напукани.
Балсамчето с бадеми на Leocrema е велико. И това с мед и мляко също, но то свършва много бързо. Формулите на двата балсама са различни. Това с бадемите остава тънък и лек мазен слой върху устните, а другото оставя по-плътен.
"There's smoke in my iris, but I've painted a sunny day on the inside of my eyelids..."
Вазелин .. но си го купи от аптеката, а не от кварталната парфюмерия.
Ако не искаш с вазелин ..
Пробвай с олио / зехтин / мед =] ..
Помага !
![]()
може всяка вечер да се мажеш с масло от жожоба на Икаров, макар че което и от маслата да вземеш все ще помогне![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Като ми стане така използвам крем Нивеа, ама от оня мазния, който оставя блясък върху кожата. Видях го от една моя колежка, пробвах и подейства. Освен това може да се използва и за друго. Сега сезонните истинки - като те хване хрема и нали знаеш, че носа ти се разранява от салфетките - мажи се пак с нивеа - помага!!!
Мед или гланц![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
имам няколко предложения:
хидратиращ крем здраве
мед
масло /маргарин/
и
бях чувала за една рецепта със зехтин и сол ; смесваш ги и мажеш
тва е
силицилов спирт и отгоре крем здраве е за изсушаване на пъпките, лично аз така го ползвам и неможете да си представите колко съм доволнаа относно напуканите устни всяка вечер си слагам.. прави чудеса наистина
:P
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]