- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кнут Хамсун?
А Кнут Хамсун?![]()
Не бих помислил да си говоря за друго
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Вут Гнамай?
Само за Кнут Педерсен си говорим шъ знайш!
Grumpy old madman
между другото девойката и на живо е супер симпатична и интелигентна :>
Кнут е якийо войнаклък!
Коя девойка, бе?Първоначално написано от xRainx
![]()
Балончето ли?
Бахах, я ме светнете, че явно съм доста изостанала.Първоначално написано от xRainx
![]()
![]()
става въпрос за една реклама Аз щях да сложа линк към нея обаче нали ме изФърлиха от форума и са докато съм новак не дават да пускам линкове ха ха ха
balon4eeec
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:1e02ba61[/vbox7]
а защо не?
говоря за всичко, което ме интересува/с малката забележка, че трябва и на събеседникът ми да му е интересна дадената тема/
Тва дори не го разбрах кво значи Понякога се уливате да иззлобявате ебати но на мен ми е забавно давайте давайтее още на нас стомасите са ни дълбоки ха хаПървоначално написано от Battlescarred
balon4eeec
Говориме си за футбол на първа среща.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Всъщност да.Първоначално написано от SouthStandServiceLad
![]()
Аз не се ебавах.
Винаги питам от кой отбор е, докато си слагам кофти физиономията. Почти винаги реакцията е една и съща.![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Много са ми интересни обаче: тя някаква официална мадама,пият вино,романтична мелодия,пък той в спортни дрехи и косата му ще речеш,че е несресвана от половин година..![]()
И ако не оцели правилният отбор има само първа среща.Първоначално написано от SouthStandServiceLad
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ако наистина ме кефи девойката дори в някои случаи е по-добре, защото вкарвам "мазния" план, което е изключително долно тайно подмолно супер оръжие за омекване на колена.
В останалото време просто играя ролята на дърво. И се поклащам от време на време от вятъра. Това е важно за да не си прави погрешни изводи![]()
![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
говорим за инджи и миехмет
е...може и така да се приемеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
просто пиченце и производни ме дразнят :>