.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Град
    СОФИЯ

Кръгло Лице

Здравейте Искам да ви питам има ли някой с кръгло лице нека каже как си носи косата,че все не мога да си направя някаква прическа.Имам чувството,че ми прави мн пълно лицето,и как да го направя да изглежда по дълго.Косата ми е чуплива и не много дълга до раменете.

ми моето е май кръгло .. тоест имам големи бузки.. и хората им се радват .. хаха аз предпо4итам косата ми да е пусната и да си има някакъф обем .. рядко я връзвам .. а и да е къдрава
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Кръгло лице
    Много от жените смятат своите лица за кръгли, но в действителност това е най-рядка форма на лицето. Ако все пак това е така, значи вие не трябва да носите пищни прически, закриващи ушите, челото и очите. Косите трябва да са акуратно прибрани от лицето. В идеалния случай желателно да се коригира формата на лицето с приповдигане на косата на темето. Това може да бъде къса прическа с плоски слепоочия и къс бретон, но топирана отгоре. По такъв начин може зрително да се придаде на лицето удълженост.
    На вас идеално ще ви подхождат прически, заобикалящи лицето с меки къдрици. Косата може да се накъдри и отделни кичури да се спуснат върху челото, а отстрани косите да се срешат гладко на слепоочието и бузите. Допустима е всякаква дължина на косата, но най-подходящата ще бъде 20-25 см. При кръгло лице по-добре е да се избягват ниското странично сресване на път, прически с пряк път и гладко сресани настрани коси, а също така много големи или плоски прически.

подходящи прически за кръгло лице
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на ameli
    предпо;агам дълга права коса

така оптически се издължава малко (лицето)
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си