- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как мина ?
Разкажете как мина първия учебен ден ... с какви впечатления останахте и т.н. ...
Останах приятно изненадана от това, че тази година откриването започна навреме, иначе то всяка година си е едно и също, нищо особено.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Беше отвратително. Както и да е... не е важен този ден... важно е как ще е за нататък.
ъъъ, ти сляп/а ли си ?!
ИМА ТАКОВА ТЕМА .. айде моля ви се спрете се с еднаквите теми, ставате яко досадни![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
емиии впечатлена съм от класа .. нещо се е променил![]()
иначе всичко друго - като всяка следваща
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Бахти и тъпото беше .. не стига тва,ами и целите ми крака са в пришки![]()
![]()
спокойно е аз редовно бъркам класа си па несам нов хахаПървоначално написано от sexYygirl93
Напих се за здравето на първокласниците![]()
Айде пожелайте ми успех, че утре заминавам за Бургас да уча![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
аз пък закъснях, отидох направо като влизаме в стаите, оттървах програмата в двора
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
мда - още по-злеПървоначално написано от BrainPants
![]()
Беше меко казано супер !!! Сякаш ми беше първи учебен ден .. По - скоро беше по - добре от това ! Когато видях всичките си съученици беше такава еуфория , някъде около час само се гушехме не знаех къде се намирам от щастие , че ги виждам класната чак ни се скара , че вдигаме много шум и не се чува нищо от говорещите![]()
,,
После кафета , център , зайците бяха много оплашени , за сметка на това на нас ни беше много смешно.Радвам се , че видях дадени учители , за други не !![]()
Обаче не е болка за умиране , повече бяха усмивките и мазолите по краката ама и това не беше пречка да бъда много щастлива вчера.Хормоните така яко ми се бяха пръснали навсякъде по мене , че до вечерта ме държа като пияна
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ден като ден на даскало.По принцип уважавам малка част от хората,но с тях се виждаме и ваканциите,така че....
не знам.. не ходих изобщо..![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Нормално мина.Както всяка година ...
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?