- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя, че да не се чувствам така гадно ?
Ебахти ... не съм очаквал, че ще пиша точно по такъв въпрос тук, но ето че стана. С гаджето ми сме заедно от 3 месеца и половина (аз съм на 14 тя на 15) и всичко вървеше супер, докато не ми се случиха проблемите с наще. Излизал съм по цял ден ... те такива глупости! И си беше така 11-12 часа не съм в нас, но за тва си има причина. С нея ми е толкова приятно ... тя не ми е само гадже, а и приятелка. Естествено чувствата са ми много над приятелска обич, така както и нейните. Но сега сме в ново даскало (аз, тя и най-добрата и приятелка) и не се чувствам добре. Тя си е с нея, аз никой не познавам вика ме, но го прави защото знае че съм самотен. Иначе след даскало сме заедно, но по времето в което сме на даскало не искаме да падаме в очите на учителите, щот имаме и 2-мата проблеми с родителите а и пък винаги е по-добре отначало да сме за пример. Не ме разбирайте погрешно ... мога да се сприятеля, но винаги нещо ме човърка за нея! Никога не съм бил влюбен в момиче толкова, колкото сега в нея. На 17-18 септември ще стане точно 1 год, откакто за мен няма никоя друга освен нея. В последно време обаче е станала странна. Приятелката й ми пречи да съм близко до нея, без дори да го осъзнава. Ние тримата по принцип си излизаме заедно, щото сме си метълии кво да кажа ... пиеме бира слушаме музика в някой вход ... те ткива. Кара ми се и се сърди за най-маловажното нещо а тя ме наранява адски много като не си мери приказките. Може би съм си такъв - ревнив, но при нея е просто адски много болката. Тя не го озъзнава тва е проблема. Обича ме, но по странен начин ... не го прави като обикновенните момичета, ами като че ли я е срам пред други ли нямам представа. Аз съм човек, който много трудно може да се нарани, но когато обича някой дава всичко за него, и пак не е достатъчно. Цял ден я гледах в часовете (в един клас сме) и не мога да определя кое в нея ме привлича толкова много. Буквално лиги ми текат, толкова е красива и някак си по-различна от обикновенните момиччета. Ще кажете "то всеки така си мисли в началото" но аз ви оверявам, че и на 50години да сте, ще си влюбите в нея само с поглед. Та въпроса ми е как да примахна тва чувство че ме е забравила ... говоря с нея, но то не е говорене ... тя се притеснява и само ме обеждава че съм единственият за нея. От 5часа до 9-10 сме с групичката (тотални пияници но много яки приятели) от 6 до 10 човека. И като се загавори с някой, мен все едно че ме няма. Давайте предложения ако сте имали същата връзка с някой ... не знам вече кво да правя.
![]()
НаркОтици, това е решението.
Или алкОхол. Ама гледам с него имаш опит.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
не я задушавай и не се вкарвай във филмите ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Недей да я притискаш - всеки има нужда от собствено пространство. Тя не може да говори или да гледа само теб. При положение че ти казва че ти си единствения не виждам каква е причината да се притесняваш толкова и да се филмираш. Успокой се, поговорете и и сподели тези неща които си написал тук.![]()
Аъм... бил съм в твоето положение и съм чувал съвети като този, който сега ще ти дам, но не успях да си взема поука навреме и сега съжалявам, та... Остави я да диша... В един клас сте, по цял ден сте заедно - естествено, че трябва да я оставяш да се занимава с другите, както и самият ти трябва да завързваш контакти! Постарай се да премахнеш от себе си параноята, че нейните чувства ги няма, защото най-вероятно това си е чисто внушение, за което си си виновен само ти... Ако не можеш - просто действай напук на себе си и трай като я гледаш, че си приказва с другите (например)...
Накратко казано: Съобрази се със свободата, която иска и води живот извън връзката си с нея!![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Отдръпни се малко. Прави се на недостъпен и спри да хленчиш като момиче. Намери си друго занимание да видиш как ша цъфне. Но е нормално ти да си на 14 тя на 15... сигурно ша търси някой по-голям.
Temet Nosce
벨야카
пф..и с моя бившия стана г/д така..постоянно искаше да е с мен през целия ден..като се видех с мойте приятели без него и той все се сърдеше..и накрая..го скъсах![]()
+1 .. просто, кратко, ясно ..Първоначално написано от Hilary_
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...