- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос....
Случвало ли ви се е да започнете връзка с човек, който първоначално не ви е харесал на външен вид?
Да кажем, че съм го смятала само за симпатичен .. и после вече съм ги харесала силно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от Hilary_
да случвало ми се е и така и не изпитах силни чувства към него, не беше грозен, но просто на мен не ми харесваше, пък и като човек не ми харесваше особено.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
да
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
не веднъж... : )
Правила съм го често преди..
Свестните хора не са грозни.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тези връзки се оказват доста сериозни в последствие...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Можело е да се случи.. но не се случи![]()
Ами да случвало ми се е няколко пъти..
В момента се замислям за човек,с който много ама супер много се разбирам и ми е много приятно когато съм с него(а преди време ми беше казал,че ме харесва и то много ),но просто не ми харесва външния му вид и малко или много ме спира това..и ся ще кажете ти си материалистка за кфо е външния вид като ви е приятно тфа онова.. ами всъщност и живее на 20 км от града ми и ще е трудно и за двама ни![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
амии да .. т.е беше страно защото аз го харесвах, но не се познавахме тогава де ;д но пък после се запознахме и той ме хареса аз не, но се пак тръгнахме и се разделихме след 20 дена ;д : )
Да, не че момчето беше грозно, но просто за това време, в което го познавах за мен не беше нищо особено като визия.В последствие го опознах и разбрах какво представлява като човек, като характер... В момента не съм с това момче, но ми беше хубаво с него,въпреки нещата които после се случиха![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Случи ми се веднъж. Бях го харесала повече на характер, отколкото на външност. Но не се получи нищо сериозно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мда.Първоначално написано от RaZzer
Животът е адът описан в Библията!
Важното е с какъв вкус е лакомството, а не с каква обвива е... А по темата бих казал не. Когато имам връзка е с някое момиче което смятам за добре изглеждащо... А и привлекателно е доста разтегливо понятие...различни вкусове, различни виждания. А в днешно време трябва да звучи повече като: Еднаква визия - еднакви виждания aka 90% от населението не земята си падат по напудрени дами с много пластични операции в миналото и моми които изглеждат като светофари (:
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
ммда.... но то вината си беше в мене, аз си наложих да не се влюбвам в него и... скъсахме след 3 месеца
Why does it have to be so verry fuckin' difficult?!
Случи ми се,но не беше заради външния вид, а просто като цяло мислех,че не ме привлича така,но по-късно нещата се промениха на 360 градуса.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Случвало ми се е точно веднъж и мога да кажа, че беше ОГРОМНА грешка да тръгна с нея.Свястно момиче(в днешно време трудно се намират),но адски скучна,срамежлива и неподдържана!!!![]()
![]()
![]()
P.S.скъсахме след 2 месеца огромна скука
All i want is... everything
I'm just a wanna be.
мммда
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Аз, когато се влюбя в някое момче, не гледам грозен ли е, или не. За мен е най- красивия, най- умния и всичко най- най.![]()
Харесвам си го такъв какъвто е, и не бих тръгнала с момче, към което нямам чувства.