първа![]()
Просто аз
Сега първа, 2-ри срок 2-ра. Предпочитам първо гадната първа смяна да мине.. и после втора![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от teenems
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Първа... ще се става рано.
Audio ergo sum
започвам втора и втория срок съм първа, следващата година пак така![]()
така е 1000 пъти по яко от 1-1:2-2 защото сега зимата по обяд отиваме на даскало като е по- топличко и в стаите се е затоплило, а лятото 1ва смяна - стурин рано по хладно на училищеее
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
втора
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
втора съм
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от lipstik
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Шибано, ама втория срок като си втора смяна ще викаш "Нямам време за излизане" и тем подобни.. ;]Първоначално написано от remix1912
Втора съм, първият срок. Вторият - първа.
Така е по добре, макар че щеше да е супер ако и двата срока бяхме първа.
винаги съм си била пурва и пак ще съм си :D
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Първа..... все ми е едно, така или иначе досега 2ра не съм бил ще видя 2рия срок как ще е
Първа... а втория срок съм втора.Така е тъпо,защото втория срок когато е топло няма да мога да излзам с фрс.Но като се замисля от една страна е добре,защото втория срок сигурно ще се прибирам към 17-18ч. и поне ще бъде всетло
(все пак пътувам от единия край до другия край на града,сменям два тролея и е кофти да чакам по спирките в тъмното,пък и докато стигнааа...то не се знае какво може да се случи)
+1Първоначално написано от DuMbErRr
![]()
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
и аз такаПървоначално написано от Anushkaa
![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Първоначално написано от aMnEsIa_
Честито вече си 5 класПървоначално написано от SummerRain
Втора мамка му![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
2ra
At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home; others are just now facing the truth.Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes...all you need is one.
Първа .. и както винаги съм различна смяна с хората, с които искам да излизам![]()
Stay up all night with the stars *