Влизам в даскало първия учебен ден от 10 години насам и какво да видя в класната стая - ще слагат камера - жиците висят и стойка за камера има - е какво е това нещо не знам.![]()
Поне някой ако има в неговото даскало - Знае ли с колко FPS?
Това нещо нормално ли е?
А още повече ,че вече някво ограничение за дължината на косата има и тем подобни глупости.
![]()
Това според мен е много комунистическо.
хаха..
^^и при мен е така![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Това за дължината на косата вечеПървоначално написано от Rhype
прекалиха. То направо си е комунистическо. Иначе тази година и в нашето училище има камери ама само по коридорите.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ем ние си имам от една две години по коридорите, но сега са ги сменили и в стаите ще слагат. . нищо интересно. . до сега никой нищо не ми е казал сега ще почнат. . + т'ва не се филмирайте много миналата година откраднаха дневника на класа ни и то беше в стаята пред камерата, и когато класа каза ами вижте на камерата кой е бил всички почнаха с оправданията. . ам то не се вижда хубаво. . ама то качеството е лошо. . така че spox![]()
To това е много глупаво - по-хубаво да слагат за матурите или изпитите след 7 клас ,които са ,че да ги следят да не преписват
И аз днес разбрах, че в някои стаи има.
Дано в нашата да няма ;д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
В коридорите май има камери, в класните стаи също.
можеби ще има ме![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
и в наща стая има![]()
Има, но само в дворадано няма в класните стай
![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
И при нас е така.. Само че и в двора има.Първоначално написано от elito6754
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
мин година имаше по коридорите и у кенефа общо 20 камери знеска и у класните стаи турилиегати не си спомням да съм подписвала участие в Биг Брадър.
![]()
![]()
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
В мойто даскало има на всякъде освен в тоалетните..
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
това за косата никой не може да го реши освен теб... аз ако искам ше съм на опашка, ако искам ше съм 0 номер... какво ше ми направят? Ще ме изгонят от даскалото щото съм с дълга коса?!Първоначално написано от Rhype
протест му е майката как ще ни наблюдават нон стоп??
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
оф и в нащо има... Биг Брадър вижда всичко![]()
Просто аз
Пхахаха, да, бе, и аз днеска влизам в стаята и гледам над дъската сложили камера, баси тия луди ли са![]()
![]()
nicolepcd
видях изцепки като "стариъ" и "баси как ше ни гледат е"
ами деца, не може докато даскалите се опитват да си вършат работата вие да си барате ташаците, а после да се оплаквате, че учителя не ви е научил... то малко желание се иска![]()
И ние имаме камери и какво от това - ето жива съм !
Даже , когато влезнах в моето училище имахме по една във стайте и по 2 в коридора ,, Да не говоря за училищния двор - отвсякъде ..Даже на всеки рЪбна даскалото има по две ..
Към края на втория срок ни сложиха и по още една - вече имаме по 2 във стая ..И няма никакъв проблем.Ако искаме да си говорим - си говорим , ако искаме да преписваме - преписваме ! Ако искаме да бягаме от часове и даскало го правим. Никой не ни е задържал в затвора дори учителите знаят , че е човешко.Не разбирам какво ви боли , че ще има камери >?!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ние уж имаме, но не са вътре в училището, а навън - т. е гледат към входа и двора. За мен не е проблем, дори да имаме и в класната стая.
само ми е чудно как може да слагат камери в тоалетните ?!?!?!?!??! защо не сложат направо в дупките да ти гледат отдолу ... какъв е смисълът на тези камери в тоалетните моля кажете, че ми е чудно..![]()
![]()
![]()
![]()
При нас отдавна има по коридорите и в двора, а сега ще слагат и в стаите. Все ми е тая честно казано
И ние имаме камери в стаите.Всъщност е една и е точно срещу мен.Хах.
На нашия етаж в коридора има 3.