.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ПРАВА КОСА?

Какво използвате за да ви се задържи косата по-дълго права? Моята постоянно се чупи, а с лак имам чувството, че става още по-зле А уж е за права коса Дайте някакви идеи моля ви! Слагам и вакса, но явно не помага! Кристалите от значение ли са за това? Сега мисля да си взлимам нови (също може да ми препоръчате някакви)!
    Благодаря ви !

пробвала ли си първо да пръскаш лак и тогава да издърпаш с пресата при мен помага, а може и да опиташ шампоан и балсам за изправяне на коса, но ефекта е различен при различните видове коси

Цитирай Първоначално написано от MimmZzZchYyY
    пробвала ли си първо да пръскаш лак и тогава да издърпаш с пресата при мен помага, а може и да опиташ шампоан и балсам за изправяне на коса, но ефекта е различен при различните видове коси
    Ползвала съм серията на NIVEA в продължение на една година! Имаше някакъв ефект, но мисля че от дългото използване си увредих косата и го смених!
    А лака... чувала съм че така много се гори косата и за това избягвам да я изправям така .

Ако първо напръскаш с лак и после започнеш да минаваш с пресата косата ще се изгори още повече от попринцип. Опитай да сложиш пяна на мокра коса и след като изсъхне давай с пресата.

Мега фен Аватара на vagarious
    ^^ Е същата работа, като с лак.Ами задържай повече и минавай по няколко пъти кичура.Друго не знам какво да те посъветвам, понеже моята коса си остава права и почти никога не се начупва толкова, че да се наложи изправяне наново.А и по-добре слагай кристали.С тая преса крайщата ти няма да са много добре.
    Big or small, lies are lies!

Еййййй...Аман от такива теми...
    Потърси има 7482754875 подобни все за задържането на изправената коса
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Момичета, съжалявам за тъпия въпрос,но днес за първи път използвах лак за коса и искам да ви попитам дали,когато се разресвам той пада?

Цитирай Първоначално написано от MimmZzZchYyY
    Това прави косата мазна и лепкава.. По добре опитай със сушоар, попринцип държи доакто не се изкъпеш (освен ако това не е след 4 седмици)
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Цитирай Първоначално написано от elle_123
    Момичета, съжалявам за тъпия въпрос,но днес за първи път използвах лак за коса и искам да ви попитам дали,когато се разресвам той пада?
    Ммм да, горе-долу, но остават едни като пърход.. Поне на мен
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Ооо аз имам същия проблем особено зимата...напрао незнам кво ще права кат стане пак така влажно :X:X:X

кристалите за коса са да не ти изгаря косата от изправяне ,сушене ,къдрене etc.

няма какво да ти задържи косата изправена .. питаш ли ме мен в бургас с тъпите магли и влажно време .. а и най- гадното е че като се начупи от влагата става една на лимби ужасно грозна и изглежда изгоряла

и се пак може да пробваш шампаон за права коса или някви мазила .. или си напраив трайно изправяне , сигурно после ще останешп без коса но няма значение

а и това на нивеа което беше за "права коса" ми начупваше косата още повече .. ужасно гадно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си