- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПРАВА КОСА?
Какво използвате за да ви се задържи косата по-дълго права? Моята постоянно се чупи, а с лак имам чувството, че става още по-злеА уж е за права коса
Дайте някакви идеи моля ви! Слагам и вакса, но явно не помага! Кристалите от значение ли са за това? Сега мисля да си взлимам нови (също може да ми препоръчате някакви)!
Благодаря ви!
пробвала ли си първо да пръскаш лак и тогава да издърпаш с пресатапри мен помага, а може и да опиташ шампоан и балсам за изправяне на коса, но ефекта е различен при различните видове коси
![]()
Ползвала съм серията на NIVEA в продължение на една година! Имаше някакъв ефект, но мисля че от дългото използване си увредих косата и го смених!Първоначално написано от MimmZzZchYyY
А лака... чувала съм че така много се гори косата и за това избягвам да я изправям така.
Ако първо напръскаш с лак и после започнеш да минаваш с пресата косата ще се изгори още повече от попринцип. Опитай да сложиш пяна на мокра коса и след като изсъхне давай с пресата.![]()
^^ Е същата работа, като с лак.Ами задържай повече и минавай по няколко пъти кичура.Друго не знам какво да те посъветвам, понеже моята коса си остава права и почти никога не се начупва толкова, че да се наложи изправяне наново.А и по-добре слагай кристали.С тая преса крайщата ти няма да са много добре.![]()
Big or small, lies are lies!
Еййййй...Аман от такива теми...
Потърси има 7482754875 подобни все за задържането на изправената коса
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Момичета, съжалявам за тъпия въпрос,но днес за първи път използвах лак за коса и искам да ви попитам дали,когато се разресвам той пада?
Това прави косата мазна и лепкава.. По добре опитай със сушоар, попринцип държи доакто не се изкъпеш (освен ако това не е след 4 седмици)Първоначално написано от MimmZzZchYyY
![]()
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
Ммм да, горе-долу, но остават едни като пърход.. Поне на менПървоначално написано от elle_123
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
Ооо аз имам същия проблем особено зимата...напрао незнам кво ще права кат стане пак така влажно :X:X:X
кристалите за коса са да не ти изгаря косата от изправяне ,сушене ,къдрене etc.
няма какво да ти задържи косата изправена .. питаш ли ме мен в бургас с тъпите магли и влажно време .. а и най- гадното е че като се начупи от влагата става една на лимби ужасно грозна и изглежда изгоряла
и се пак може да пробваш шампаон за права коса или някви мазила .. или си напраив трайно изправяне , сигурно после ще останешп без коса но няма значение![]()
а и това на нивеа което беше за "права коса" ми начупваше косата още повече .. ужасно гадно е