.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Nqkude Iz Sofiq

едно лято..една несподелена любов

Искам да разкажа за това лято.Мъчи ме от много отдавна,свърши преди повече от 1 месец,но не мога да го превъзмогна.
    Значи тази година бях в Търция с майка ми и баща ми и с голяма компания с децата им.Беше много забавно и хубаво.Там имаше и една друга група българи-млади момчета на по около 20-23години.Запознахме се с тях,излизахме и ходехме навсякъде заедно.Аз започнах да си падам по това момче,което беше невероянто,той е на 21 години,а аз съм на 16.Дойде последната вечер на мойте приятели,аз понеже бях с 3-4 дена след тях и щях да остана.С него си прекарахме перфектно,отихохме да се разхожфаме всички по плажа,седнахме ии цяла вечер сме си говорили.На следвашата сутрин,когато мойте приятели си тръгваха,на мен ми беше гадно,че си тръгват и че няма да е така,както беше и се разплаках,но той доиде и ме гушна,и започна да ме успокоява.Последния ден се дъпжа много мило,тогава беше и тяхната последна вечер,танцувахме държахме се за ръцете и си пеехме,аз усещах една тръпка,едно напрежение.На мен пак ми стана кофти и пак се разплаках и сме били по4ти цяла вечер пак заедно той беше толкова мил с мене,успя да ме развесели,но уби бяха се разбрали да гходят на дискотека а мен нямаше да ме пуснат наще и за жалост се прибтах в хотела съсипана.Откакто съм се прибрала има около месец и половина почти,и постоянно си мисля за него,преди да тръгна на море тръгнах с едно момче,не можах провалих всичко след това и скъсахме,аз постоянно мислех за него,той ми беше в главата.Сега само той мие в ума и не мога да си представя да не го видя повече.Страшно много хлътнах,а за съжаление той е от Русе и няма често път към София,а аз изобщо към Русе.Исках просто да го напиша

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Търция
    Гърция, или Турция
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Търция
    Гърция, или Турция
    турция

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Търция
    Гърция, или Турция
    някаде по средата ХАХАХ
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Голям фен Аватара на Crazytu
    Времето лекува ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    И с какво викаш да ти помогна?!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    Времето лекува ..

мда

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Нищо не пречи все пак да поддържате връзка. Ако чувствата са наистина силни, ще се справите някак.
    За съжаление, няма какво да те посъветваме по въпроса с редките ви срещи...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на RaZzer
    Какви чувства?! Държали са се за ръце и я е прегърнал когато се е разплакала... за мен това не е нищо повече от едно приятелство от негова страна!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не може да знае, преди да е говорила с него. Това беше и идеята. Да поддържат контакт и АКО има чувства...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Приеми го по-леко Просто като "лятна свалка". Съмнявам се, че може да се получи нещо. Разстоянието е голямо, а и не знаеш той какво мисли по въпроса? Една прегръдка наистина не означава толкова много..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    аз не съм си мислила че от държането на ръцете има нещо,просто мислълта ми беше че самия той,държанието му,и както съм написала в заглавието е несподелена,исках просто да разкажа ноо не си и мисля 4е има нещо от държане на ръце

Догодина пак ще се видите в Търция!!! Ти си хапни и легни да поспиш да ти мине.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Догодина пак ще се видите в Търция!!! Ти си хапни и легни да поспиш да ти мине.

п.т. абе сякаш не ми прилича на любов... ииии забрави го, щом сте толкова далеч, той е по- голям (понякога няма значение но....), знаеш, че нищо няма да стане, опитай се да го забравиш
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Драматизираш Някаква тръпка и нищо повече

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от tempting
    Драматизираш Някаква тръпка и нищо повече
    Сигурно е така,

Ех...това е гадно...еми другият вариант е да беше питала за номер...или да беше дала номер...на 21 каза че е...можеше и да имаш шансове...за 10 дена на година...тази връзка ми се вижда като губене на време...в днешно време е най добре когато имаш някой с който да си наживо, а не по скайпчета и глупости...колкото и да е тъжно...интернетът е хубаво нещоо но все пак не е истинският живот...може да е едно бледо отражение в някой случеи... но попринцип си е пълна скърна и половина.

Другото. Любов от пръв поглед няма, има силно привличание. Връзката се гради , тя не се поевява от никъде. И със самото градене идва и любовта, привързаноста и тн. НО(едно голямо но) колкото и да обичаш някой и да си привързан и да си полудял по него(в твоят случей последното е най правилното) - Всичко има край и времето за твоят "драматичен" край е тук.

Каква е поуката - Не бъркайте моментната слабост и привличане с любов.

P.S. Днешните деца са голема работа... xD направо ми се плаче като чета драмите тука...човек може да прихване някое психическо раболяване о.О
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си