- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...да Сп0дЕлЛяЯ
В дискотеката беше момчето което харесвам , той е много срамежлив ии е турчин ...И отидох при него поздравих го ии така след около 2 часа при мене дойде едно друга момче ии започна да ме целува... попринцип с нега само се заяждаме ,но не и този път лл След цилувката аз станах и отидох при момчето което харесвах ии той ме попита защо правиш така ии ме хвана за ръка и ме заведе на едно по тъмно и тихо място но след нас дойде и другото момче ... Момчето което ме целуна стоя около 5 минути ии тръгна.. Тогава ии момчето което харесвам ме целуна ...
Сега съм безкрайно обаркана... Просто исках да споделя[/list]
Don`t guve a fuck ! xaxa
Кухнята ,ножа ,вените -----> край на проблемите![]()
Спри до тук ! Заебавай го и не си помисляй дори за него :XПървоначално написано от MiChKoO
Първото изречение сериозно ме разсмя...![]()
Иначе, разбирам желанието ти да демонстрираш това колко си желана и как момчетата се борят за теб... Въпреки това останах с впечатление, че си просто лесно момиче, което не би трябвало да е комплимент... Замисли се за поведението си!
П.П. Само не забравяй, че докато ти се радваш, те, може би, са наранени от безотговорното ти поведение...![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
всъшност не демонстрирам нищо аа и не съм лесно момиче
Don`t guve a fuck ! xaxa
Aууу ма той сериозно ли та цИлуна?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
За една вечер целуваш двама? Да... много си трудна... особено при отказването.Първоначално написано от MiChKoO
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Подчовек си.
Точно като турчина.
истината е, че най-вероятно си доста трудна (трудно казваш "не")Първоначално написано от MiChKoO
![]()
Първоначално написано от w0sh
![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
иии темата за да се похвалиш ли беше![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СМЪРТ!
Да бе,личи си..Първоначално написано от MiChKoO
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Определено не си лесна,ходиш цИлуваш двама за 1 нощ?
Не си лесна ,а си твърде лесна ,daaamn >_<![]()
![]()
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Дето се вика - хубаво момче,ама ТУРЧЕ![]()
![]()
![]()
All i want is... everything
I'm just a wanna be.
aaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaXAxaxAXaaПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
какви са тези бисери където пуска "желаното" момиче
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
И от кога целуването те прави лесна?? лелеее много сме консервативни ...Първоначално написано от LadyDi
И между другото съм ужасена от расистките коментари..
Не останаха ли българи та ше почваш да се мяташ на турци ..![]()
Иначе ако не го даваме толкова расистко .. () амм пак не говори добре за теб щом за една вечер си се целувала и с двамата .. айде реши какво искаш, а не го моткай ту единия, ту другия ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
момчето ,което си харесвала те е цИлунало ... супер
![]()
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
ако не си расистка.. добре.. ама аз не бхи тръгнала с турчин.. това е все едно мангал.. същата работа..![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
А кое е да тогава да е лесна?Първоначално написано от LifeIsGood
Да си отвори краката и да я мятат?
+1Първоначално написано от w0sh
btw българи ли не останаха айде в турция..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.