.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

PLS HELP! Това момиче е страшна загадка!

На морето се запознах с едно момиче и в началото я възприемах само като фр но по-късно разбрах че въобще не е така,разменихме си скъпе и телефони и като се прибрах и писах и ние и до сега си пишем често,но когато и признах всичко ми казва няма да стане , искала да ме предпази от нещо после пък ми каза има време нищо не се знае има шанс, после помисли си хъбаво,питах я дали може да ме възприеме като гадже не ми отговори и отказва да повярва че я обичам казва ми \ъне е така не ме обичаш утре дръго ще говориш\" плс HELP как да я накарам да ми повярва и има ли начин да стане нещо

Добре дошъл във форума!
    Прочети и спазвай правилата ни > http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
    Редактирах поста ти,за да бъде на кирилица,но нека следащия път бъде така написан от теб.

Punisherrr

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И какво толкова е станало на морето, че я заобича? След морето виждали ли сте се? Това, че нищо няма да стане е почти ясно, но докога ще й гъделичкаш самочувствието?

Прекарвахме време заедно ходихме на плаж разхождахме се говорихме си за много различни неща и ни беше хубаво и на 2мата но след като и казах какво мисля и започна да ми казва все различни неща и не иска да повярва че я обичам

Ти едва ли я обичаш.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Еее чак пък любов едва ли .. пък и щом тя ти е казала, че няма да стане, значи няма. За нея това сигурно е просто лятна свалка ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    според мен просто иска по по - лек начин да те резне и за това всеки път е нещо различно ...

ии не мисля, че я обичаш ..

Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Ти едва ли я обичаш.
    It takes years to build up trust
    and only seconds to destroy it...

От разстояние да има силна връзка и чак да се обичате Не мисля че е възможно.

Колко често общуваш с момичета? Замисли се и ако скоро не си общувал с други момичета е нормално да си толкова объркан, всичко това е ново за тебе.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    1. ти не я обичаш
    2. тя ти е казала, че не те харесва, какво не можеш да и разбереш
    3. остави я на мира
    4. ти не я обичаш
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от fc
    Колко често общуваш с момичета? Замисли се и ако скоро не си общувал с други момичета е нормално да си толкова объркан, всичко това е ново за тебе.
    +1 ! Не знам защо вече е мания, ако някое момиче, по-хубаво от нормалното за теб, ти обръща повече внимание и си говорите/споделяте/разбирате се веднага го заобичвате, готови сте на всичко за него и даже мислите как ще прекарате целия си живот заедно с нея.

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    1. ти не я обичаш
    2. тя ти е казала, че не те харесва, какво не можеш да и разбереш
    3. остави я на мира
    4. ти не я обичаш
    ...любовта не става от днес за утре...

П.П.Нов съм,ако бъркам нещо ме поправете
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Голям фен
    Град
    София

.

аз не разбрах кое е загадъчното!?
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Град
    Varna Town
    "Каквото е станало на морето - си остава на морето" - мисъл изречена от неспоменат интелектуалец.

Цитирай Първоначално написано от QkoGrozen
    "Каквото е станало на морето - си остава на морето" - мисъл изречена от неспоменат интелектуалец.
    Тва ми прилича на онова с Вегас,само че направено за морето

Град
    Габрово
    Като начало , престанете с тая "любов" от няколко разговора. Ти не я обичаш. Просто си се заинатил.
    Второ, след като момичето ти е казало, че не иска да е с теб, къде е загадката? Явно за нея това си е останало само лятна авантюра. Остави я намира и се опитай и ти да приемеш преживяването ви като лятна свалка и толкова.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

според мен момичето не е странно просто те разиграва ама ти май не схващаш.

Град
    Burgas
    ами не знам. чак да си и признал... явно наистина я харесваш. Познавате ли се добре? По-добре се опитай да я разбереш.

!късмет!
    At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home; others are just now facing the truth.Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes...all you need is one.

jeffro ти изобщо знаеш ли какво означава думата Обичам те! и кога се използва? Хаха видял си я няколко пъти няколко нейни снимки и решаваш че я обичаш
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Радомир
    според мен ти я харесваш а може би я обичаш но това ще се промени с времето защото връзка от разтояние хич не е интересна и да ти повярва нищо не може да стане така че по добре се откажи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си