- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е ....
Знам, че е поредната такава тема, но все пак имам нужда и да чуя някое мнение, освен да чета другите теми .. моля Ви ... Ето и моята история ..преди няколко часа ... с приятеля ми го направихме .... но нещо този път не бях сигурна в презерватива ... уж не беше някой който да не сме ползвали ... или да не сме го поставили правялно , но той се скъса... както споменах си имах някакво предчуствие и няколко пъти му казах да погледне дали всичко е наред ... но въпреки това му казах да не свършва в мен... точно преди да свърши излезна .. но презервативът.... :Х... за жалост се беше скъсал, имаше сперма и по мен (май и в мен ) .. и сега се чудим какво да правим .... дали след като се измих и и малкото количество уж "излезна" от мен ... може нещо да е станало ...
Може, консултирай се или с лекар или след 14 дена си вземи тест за бременност.
1во: може да пиете Ескапел
2ро: Може и да не забременеете.
3то: изтичането е нормално
и как ги късате тези презервативи бе...![]()
Станислава
да, обмисляме варянта за хапче, но май и мама трябва да е с мен .. а тя е на работа ..... + това в края на месеца трябва да ми правят едни хормонални изследвания и стана сложно :Х
Ескапел се пие до 72 часа. Отиди утре сутринта при лекар и той ще ти каже дали да пиеш или не, още повече щом ще ти се правят изследвания. Ние не можем да ти помогнем.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
е айде кажи ми де1-во нито аз нито той не обичаме грубия секс 2-ро на 1 поглед всичко си беше наред
![]()
прави сте ... във форума .. и да пиша и да непиша .. по-различно няма да стане .... притеснено ми е това дали трябва майка ми да е с мен утре или ще мога и сама ....
По време на прегледа не е нужно майка ти да е с теб, в аптеката мисля също.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
а за да ми изпишат Escapelle ? иначе благодаряПървоначално написано от SummerRain
![]()
Ами аз доколкото знам само за аборт трябва някой от родителите ти да е там. Ескапел не съм пила, но противозачатъчните ми ги изписаха и дадоха после в аптеката без проблем.Първоначално написано от DsDs
еми ще идем и ще видим - Благодаря
Той се взима без рецепта.Първоначално написано от DsDs
сигурна ли си ?? защото януари месец една приятелка тича, и тя милата, нагоре надолу да търси рецепта заради тези промени ?Първоначално написано от Biskfitka
Ами според мен щом ти е изтекло сперма от п*с*то има голяма вероятност да забременееш ескапел е без рецепта сами трябва да прецените дали може да си бременна моя съвет колкото и да е неприятно ескапел щом мислиш, че е имало и в вътре в теб... най-доброто което можете да направите е да идете на лекар да кажеш да родителите си и в последствие сигурно да пиеш хапче... ваша е отговорността ние не знаем какви ги вършите![]()
родителите ми знаят, още същия ден разбраха .. лекарката ми подходи малко безотговорно, но както и да еиначе вчера го пих хапчето, да се молим че ще подейства, защото пише, че е май ефективно в първите 12 часа....
![]()
По дяволите как може да правите секс и да не сте наясно какво точно става с вашето тяло?!?!![]()
![]()
![]()
1. Презервативът се е скъсал най-вероятно, защото не сте изкарали въздуха от резервоалчето.
2. Това, че не е свършил в теб не значи, че не можеш да забременееш. По време на половия акт се отделя една течност, в чийто състав също се съдържат сперматозоиди, които могат да достигнат до матката.
3. По дяволите, това че си се измила добре от спермата как може да помогне? Не не не...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.