- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не харесваме взаимно приятелите си!
Аз и моето гадже изобщо не си харесваме приятелите поотделно! Неговите ме мразят! А на моите им е безразличен....! И всичко тва е в един клас.....Мислих ,че тези тъпи групички няма да ни попречат...ако наистина държим един на друг...обаче и двамата взаимно се дразним...ако той излезе с неговите най-добри приятели или аз с моите...Той ми прави големи проблеми.....всеки път му обеснявам ,че са ми само приятели и нищо повече ама.....винаги се повтарят едни и същи скандали..Мн е тъпо! На всичкото отгоре....вдигат телефона му от негово име и ме наричат курва ии т.н.....без той нищо да им каже....докато първо ,че моите фр никога няма да го направят тваа щото е супер просташко....второ ако стане тва..ще ги напрая на две стотинки...Не мога да разбера....кво трябва да му кажа...за да МЕ ЗАЩИТИ НАЙ-НАКРАЯ пред онези олигофрени...иии да спре да ми го връща ...щото като разбере ,че съм на кафе с моите фрс ....веднага ходи при неговите и ми се надува, а те са доволни от което ...Тва си е направоо тормоз..отвсякъде...пък не искам да го късам!![]()
.....I know better,because you said FOREVER....
Ами кажи му точно това, което пишеш тук.
Само избягвай използването на думата "олигофрени" по посока на приятелите му.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не мисля ,че е нужно да спестява "олигофрени" защото именно такива са те.Ако той не те разбере и защити тях ,значи просто не си залужава да продължавате връзката си.От там ще стане ясно колко държи на тебе
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Да бе...Ей момиче имай малко дастойнство.Мен ако някой ме нарече така ще го учистя в буквалният смисъл... + Твоето гадже трябва да е мн. бавен и НЕЗРЯЛ за да постъпва така и да гледа как те обиждат,ако държеше на теб до сега да те е защитил 100 пъти,помисли малко.Дори и да го прави от ревност е малко прекалено.Обичаш,не обичаш това е няма да позволяваш да ти се качват на главата!!!.Какво дори и да говориш с него смяташ ли,че ще забравиш тези думи!?Не позволявай такива неща.
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ако ще с мис България да излизам, само да каже една думичка за приятелите ми и може да си събира багажа.
Никога в една връзка не трябва да караш половинката си да избира между теб и приятелите си. Това е тъпо, изключително тъпо. В крайна сметка, днес си ти, утре друга ще си ляга до него. Но и днес, и утре, той пак ще излезе на бира с тях.Първоначално написано от stup1fy
По това да разбирам ,че приятелите му могат да я обиждат и той да не я защити , а тя да не може една майна да им тегли?
Знам ,че е изключително тъпо и съм 99% сигурна ,че авторката не знае какво е сериозна връзка.Но идва един момент в които мъжа няма как да се ожени за приятелите си и няма как приятелите му да му родят деца.
Като се замислиш,щом са му приятели,много ли ще им коства да задържат мнението си за себе си?Аман,от такива приятели >.<
Не виждам смисъл да спорим в момента ,защото нито знаем колко сериозна е връзката на авторката и момчето ,нито знаем колко истински са приятелите му.
Last.FM
Всъщност да.Първоначално написано от stup1fy
Това беше тъпо. Не мислиш ли, че когато мъжът тръгне да си подбира жена за брак, той ще търси в нея определени качества? И част от тия качества може би ще бъде толерантността? Ако тя обижда приятелите му, тя никога няма дори да влезе в графата "потенциални съпруги".Първоначално написано от stup1fy
Замисли се ти. Никога (особено на тази възраст) гаджето не е с предимство пред приятелите. Ако ги обижда пред него, наистина ще му види гърба.
Единственото, което може да направи е да му каже, че се чувства неприятно и да се надява той да е достатъчно свестен и сам да им направи забележка.
Във всеки случай - цялата история е обречена кауза.
Не мога да определя връзката като несериозна....смисъл ходим от 3 месеца ама се познаваме от 2 години...и..тази комапния в кяото той продълйава да е...е моята бивша компания.... това е основната причина...защото те са големи интриганти....и добре ,че го разбрах навреме...Затова се ядосвам...те не са му никви приятели..доакто тези с които съм аз...са ми като братя....правили са мн неща за мене...и винаги са ми мислили само доброто..Аз знам ,че са истински и затова никога няма да ги зарежа заради него....Всъщност вече и а знз какво ме задържа при него...Тва дето мис е случи днеска...Да му звънна да ми вдигнат телефона и да чуя :курвоо от устата на моя "бивша '' пирятелка....и гаджето ми нищо да не и каже...беше върха....
вингаи ми е било противно като класовете се пръснат на групички, се едно сте от два свята ахах
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Сори малко за правописа...ама в бързината...
Ами зарежи го.Първоначално написано от Staple
Представи си авторката на 13,а ние за женитба заговорихме.Както и да е.
Но тя спомена ,че не ги е обиждала,както и нейните приятелки не са ги обиждали.Въпрос на елементарно възпитание..?
Апък то става пределно ясно ,че тя няма да харесва приятелите му,щом я обиждат.Нека поговорят и ако това продължава,просто да се разделят.
Ще го преживее? о.О
Last.FM
да питам .. какво още чакаш!?Първоначално написано от Staple
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
ами съберете си приятелите, нека да общуват малко повече заедно, може и да намерят общи теми или седнете 2та и поговорете, тва са лапешки истории- единия да се сърди, че другия излиза с приятелите си и после му прави на пук...на колко сте?![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ами 16 всъщност...ама то и на тази възраст има нужда от съвети...
Няма значение, не разбираш лиПървоначално написано от stup1fy
Когато едно гадже застане срещу приятелите на половинката си, винаги е в неизгодно положение
Винаги.
Според мен ще го преживее. 3 месеца не е чак толкова сериозна връзка.
Ами и на 16 не си за женене още ,рофл.Първоначално написано от Staple
Заеби го.
+1 LadyDi
Last.FM
МхмПървоначално написано от w0sh
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от LadyDi
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от w0sh
Подкрепям напълно. Заради п*тука, п*тка не ставай ! Едно от най-важните житейски правила![]()
Тоя лаф, за твое добро, не го използвай пред жениПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()