Аз и моето гадже изобщо не си харесваме приятелите поотделно! Неговите ме мразят! А на моите им е безразличен....! И всичко тва е в един клас.....Мислих ,че тези тъпи групички няма да ни попречат...ако наистина държим един на друг...обаче и двамата взаимно се дразним...ако той излезе с неговите най-добри приятели или аз с моите...Той ми прави големи проблеми.....всеки път му обеснявам ,че са ми само приятели и нищо повече ама.....винаги се повтарят едни и същи скандали..Мн е тъпо! На всичкото отгоре....вдигат телефона му от негово име и ме наричат курва ии т.н.....без той нищо да им каже....докато първо ,че моите фр никога няма да го направят тваа щото е супер просташко....второ ако стане тва..ще ги напрая на две стотинки...Не мога да разбера....кво трябва да му кажа...за да МЕ ЗАЩИТИ НАЙ-НАКРАЯ пред онези олигофрени...иии да спре да ми го връща ...щото като разбере ,че съм на кафе с моите фрс ....веднага ходи при неговите и ми се надува, а те са доволни от което ...Тва си е направоо тормоз..отвсякъде...пък не искам да го късам!