- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли направили ... ???
не, не бих.. вярно гадна съм, но чак дотам не бих стигнала
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Да, ако не го обичам, сигурно бих го направила, но не и ако наистина го обичам. По-скоро тогава бих се замислила дали не трябва да се разделим, но не и да ходя да му кръшкам.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не.
Не мисля, че изневярата е решение. Ако секи път щом се скараме, му изневерявам за да му направя "мръсно", то просто няма смисъл от връзката ни като цяло. Не, определено не.
Не
Не мисля че с това се приключва въпроса .. по-добре да седнеш и да го изясниш очи в очи ако си смел ..
Да.Аз съм дете идиотче![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ако видя, че връзката върви на зле, винаги се подсигурявам(гадна съм знам
)
Но ако е някво скарване само, хаха, на мен въобще няма да ми е до мъже тогава. Обикновено се натрясквам с Джако и гледам разревана Тетрадката.
Тва да изневеря за скарване е тъпо дори за менНо пак зависи от случая, ако той има мацка, макар и само да кажем да си я харесва мъъъничко или тя да се върти около него и той да не я изритва, охо, въобще няма да се замисля.
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
не! никога не бих
не бих паднал на такова ниско ниво![]()
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0