- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един лек проблем????
Немога да издаржам много когато правя секс много барзо сваршвам най-много 5 минути даже незнам дали и толкова има.На някои да му се е случвало????![]()
![]()
![]()
Мисли за баба ти![]()
![]()
Повторението е майка на знанието. Почивка и давай пак. 2-я път ще е по-дълго. Вземи си Long Love презервативи.Първоначално написано от Peshko
Няма нищо срамно, след като свършиш давай пак! Ако ти се е изгубило желанието след първия път, това вече не е добре!
На всеки се е случвало особено в началато,с трупането на опит този проблем избледнява,бъди спокоен!
Автора е дечко,който се плаши,да не свърши много бързо първия си път.![]()
Всъщност е от физическото му привикване към особеностите на тялото на жената с която е. Колкото по-често правиш секс с едно и също момиче,толкова по-често се забавя еякулацията. Психическа нагласа е.Първоначално написано от Youth_boy
\/ \
/ \
/
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Аз не съм казал че ми е за първи път нооо много рядко правя секс и явно за това се получава така![]()
Не само. Ако жената е по-тясна, търкането е по-голямо, съответно свършването е по-бързо.Първоначално написано от pwnage
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Съгласен. Пропуснал съм го.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
от кога стана врачка беПървоначално написано от radybt
по-темата - ако си намериш по-сериозна приятелка и след 3-4тия път ще ти е перфе![]()
Станислава
Забравих да спомена че на приятелката ми и беше за първи път и до ся сме го правили само двапъти и двата пъти е болеше а аз и двата пати сварших барзоПървоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
30-тина мин преди секс изпии една мастика или 1 уиски ще удължи с поне 15 мин!
hahaaaaaa emi aben si baluk
Значи е доста тясна. На колко години е приятелката ти?Първоначално написано от Peshko
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Амиии 89 набор е начи 20 годишна нооо вече всичко си е наред малко преди да сварша спирам и го вадя и изчаквам малко време и пак и така удалжавам удоволствието![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()