- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пудра за мазна кожа
Проблема ми е следния,че кожата на лицето ми е мазна,имам раширени пори и стари белези от пъпки мия си лицето сигорно по 20 пати на ден със Garnier Pure Activ 3в1 и си правя маски почти секи ден..какъвто и фон дьо тен да сложа след 2-3 часа лицето ми се лъсва.Който има подобен проблем да ми каже някаква пудра или фон дьо тен който е добре покривен и не омазнява чак толкова.До сега сам ползвала Маx Factor Ace Renaw който е адски мазен,и на Loreal True Match,а пудра имам на Мax Factor тая антибактериалната..но не покрива добре.
Мазна е защото я миеш прекалено често!
Мий я максимум 3 пъти на ден,прави си маски и използвай подходящи продукти...
Доколкото пудрата-Мейбълин или Манхатън имат матиращи и антибактериални серии..
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Третираш си кожата по този начин и очакваш да ти е хубава? Намя да стане ако ще да я миеш не по 20, а по 200 пъти!!! Един ФДТ не ти решава проблема! Спри да си пластиш лицето с тия глупости и го остави да почине малко! На кожата и трябва въздух за да е свежа и хубава... Ако наистина те е грижа за кожата на лицето ще изтърпиш без ФДТ и пудри поне един месецПървоначално написано от iveto18
И прави подхранващи маски! Не е нужно да купуваш кой знае какво има и много хубави домашни маски
Провери в Google
![]()
Ще направиш голяма грешка!![]()
От пудрата кожата ти само ще стане по-зле.
По-добре си вземи лосион, който да премахва излишното омазняване.
Das Feuer liebt mich
има една крем-пудра на flormar на мен лично адски много ми изсушава кожатаструва около 5 лева..иначе цветовете са хубави и като пудра не е лоша,но както казах на мен ми изсушава кожата (със нормална кожа съм)
има и добра покривностТ..![]()
Sarityy, точно защото си с нормална кожа ти действа така, на момичето с мазна кожа ще подейства точно по обратния начин.
По-добре да има здрава и чиста кожа вместо да трябва да се клипа през половин час.
Das Feuer liebt mich
1. не се мий толкова често
2. вземи си Акне оут-то много изсъшава кожата
3. не се мацай с пудри и други глупости
4. търпение...![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ами то аз знам, че на мазна кожа не трябва да се слага пудра..амаа...спри да си миеш лицето толкова мн![]()
Гримът се размива, кожата лъсва, особено в зоната около носа. Повторното поставяне на фон-дьо-тен или пудра не оправя положението. След час състоянието на нещата е същото. Кръгът се затваря. Пластовете грим се трупат един върху друг, кожата се задушава и накрая се изрива. За да издържи, тя започва да произвежда още и още себум. Лошото е, че свободните радикали се изсушават и образуват черни точки, които със сигурност прерастват в пъпки. ( http://krasota.rozali.com/koja/p4359.html )
Ехее ехее, посмали малко
И аз имам подобен проблем ставам лъскава, въпреки че освен фдт ползвам и пудра на Манхатън. Няма спасение
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
божееее колко щях да се радвам ако бях с мазна кожамоята е суха и не мога да си слагам нито пудра,нито фон-дьо-тен...
и се пак по добре въобще да не ползвате нищо,защото ако решите например да прикривате някакви петна от пъпки да речем хубао прикривате ги ама фон-дьо-тена колкото и да е съвременен се пак пречи на кожата да диша и до известна степен запушва порите>>пъпки и след тях пак белезии които да прикривате и става един краговрааааааат.... и после бръчКиииИИ... и после ще си търсите крем против бръчкидобре,че рано се осъзнах и спрях да ползвам..кожата ми значително се подобри.. ако ти е толкова мазна и лъщенето те дразни,можеш да си вземеш едни салфетки има специални да попиват излишната мазнина от лицето
не са скъпички предполагамм..
Много е лесно да се обвини един фон дьо тен за пъпките, белезите, порите и (о Боже опази) бръчките.![]()
![]()
![]()
Попитай в някой хубав козметичен магазин или аптека за матираща пудра, те ще знаят най-добре какво да ти препоръчат.
Повечето сте много зле!![]()
На мазна кожа сложиш ли пудра ще се омазнява все повече!
Няма значение каква пудра!![]()
Както и да е ,време е да спра да си губя времето в тоя сайт![]()
Das Feuer liebt mich
Аз лично си правя маска с хума и след това кожата ми е страхотно чиста и мекичка![]()
Вземи си и ти,определено освежава кожата.И забрави да си слагаш подобни лайна по лицето като пудри и фон дьо тени.Ако се грижиш подходящо за кожата си,няма да ти трябва да се мацотиш.Успех!
не не се омазнява,а точно обратното - изсушава се !! много си заблуден/аПървоначално написано от BlackMeow
![]()
м лесну да пък !! даже е и научно доказаноПървоначално написано от Undying
пък ти продължавай да се клепаш твой проблем
![]()
a пък на 20 години вече ще си като костенурка (опази боже)
![]()