.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какво да направя???

Аз харесвам едно момче от класа ми.Много e сладък. Казва, че съм му най-добрата приятелка, а аз искам да съм му гадже.За жалост той вече си има. Харесвам го от3-4 месеца.Знам, че е малко но не спирам да мисля за него.Когато го погледна просто искам да го заговоря, но незнам за какво.Много ми е забавно с него.Аз съм срамежлива .Това още повече ми пречи.Просто когато близо до мен постоянно (дори през часа) искам даго гледам.Веднъж на мен само беше казал кого харесва.Даже на най-добрия си приятел не беше казал.Това означава ли нещо???Ако да какво???Кво да прайа да му кажа ли???
    Всичко е яко на света.

Ами и аз не виждам какво можеш да направиш, освен или да го оставиш, понеже не виждам шанс за теб, защото той си има гадже и те приема само като приятелка, или да опитваш и да се надяваш да изпита нещо повече към теб като продължаваш напред и да те избере пред гаджето си.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    Бикини-Ботъм
    Айдее,откри се сезонът с училищните драми и мюзикъли.

Това,че ти е казал,значи,че държи на теб,че може да се отпусне пред теб и най-важното,че може да ти вярва.Това е хубаво ама не значи,че са ти споделени чувствата.
    По-добре не му признавай,защото така ще го ракъсваш между себе си и гаджето му,което не е честно,пък е най-вероятно да го отдалечиш от себе си.Така че,засега си трай.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен
    Еххх училищна любов ...

Мда съгласен съм с мненията до сега, кажеш ли му ще влошиш нещата и най-вероятно да изгубиш и приятелството му. Рано или късно ще ти мине и ще видиш, че има и други момчета, къде по-подходящи за теб

Мега фен Аватара на vagarious
    Ти си му най-добрата приятелка.От това следва, че сте близки, а ти не знаеш какво да му кажеш!? К'во приятелство, к'ва любов бе човек?! Щом си има гадже, ами остави го да си го има.Не е хубаво да има трети човек в една двойка.Постави се на негово или нейно място и ще разбереш к'во е.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ае даскалото почна,децата се върнаха от море,започнаха и яките теми!

NJOY

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Няаш шансове,има те само за приятелка..къф е смисъла?

ей начи какво се прави,ти за търсачка не си ли търсила WTF?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ти си му най-добрата приятелка.От това следва, че сте близки, а ти не знаеш какво да му кажеш!? К'во приятелство, к'ва любов бе човек?! .
    Грешка! Понякога дори най-добрите приятели нямат какво да си кажат! Ако си с някого всеки ден, почти постоянно, няма ли да се намерят поне няколко момента на непринудено мълчание?
    По темата...ти си му най-добрата приятелка. Човекът, с когото винаги може да сподели. Това е добре. За мен винаги е по-хубаво първо да си приятел с човек, а после да се "загаджите" (мразя тази дума, но е най-точна). Имаш 3 варианта - или да бъдеш до него постоянно, като най-добра приятелка, надявайки се да те забележи, или да му признаеш, отново с надеждата за нещо повече. Ако те заебе, не е истински приятел. Да го духа, както обичам да казвам. Третият вариант е да си направиш харакири, като престанеш да мислиш за него като повече от приятел, а в краен случай, ако не се получава и не можеш да го забравиш, да престанеш изобщо да мислиш за него и да го зачеркнеш. Не е за препоръчване последното.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Има те за приятелка в такъв случай се опитай да му намекнеш, че не искаш само приятелство от него ..

Голям фен Аватара на RaZzer
    На този етап нямаш никакъв шанс с него... Единственото, което показва и описаната ситуация (че казва на теб за др момиче, за което на друг не е каза) е, че той те приема за страшно добра приятелка... Ако на този етап тръгнеш да се опитваш да го задяваш - ще си развалиш контакта с него...

Съветвам те да промениш поведението си като от време на време показваш някакви по-сериозни чувства (без да го правиш прекалено явно) и ако ти се отвори шанс някой ден (раздели се с приятелката си) ... тогава ще можеш да се разкриеш!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ае даскалото почна,децата се върнаха от море,започнаха и яките теми!

NJOY

~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Според мен му кажи директно чуствата ти ..!!!.И ако те е много срам знай..Всяко чудо за 3 дни .Ако той не отговори на тях здраве му А и щом има отдавна приятелка е време да скъсат .

момиченце,гледаи си урочетата .. "Искам да го гледам" рофл?
    няма какво да ти обеснявам,писнало ми е да наливам интелект във тъпите ви детски глави. !
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    кООоЛкуТуУУ и ДЪЪъъЪъ е сЛаДъЪЪк ... За него си само приятелка, така че го остави да е щастлив със сегашната си 'любов' .
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си