.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Help:Как да го заговоря?

Въпросът е ясен,но да поясня.
    Има едно момче в новото ми училище,което е единственото което ми направи впечатление /въпреки,че още сме в началото/ .
    Не знам как да го заговоря,а и се притеснявам,че е 12ти клас.
    С няколко от приятелите му стоят на стълбите в коридора и ги виждам целия ден,въпреки,че съм на горния етаж.
    В ново даскало съм и ги няма с приятелките ми с които,когато някоя от нас харесаше някого ,друга отиваше при въпросния и му казваше "обзаложихме се,дали мога да взема скайпа ти" ...
    Не ми идва нищо на ум,а обектът ми се вижда доста интересен.
    Надявам се някой да е схванал какво питам,понеже много извъртяно го обясних.
    Вярно е,че днес го виждам едва за втори път,но ...

П.П. Не бях сигурна къде да пусна темата - дали тук или в "Любов"

Климент

Супер фен Аватара на diksi
    Ако го видиш да върви сам срещу теб, блъсни го и виж какво ще направи.. като те погледне кажи нещо от сорта на здрасти ` може да му кажеш че го познаваш от някъде, естествено той ще каже че не е вярно` тогава е точният момент да кажеш - Ми да се запознаем тогава` ...Приятно ми е, (името ти)! И така...

Град
    Шумень
    8ми клас ли си? Моля те, не повтаряй моята грешка от 8ми клас, като се улюбих в един 12класник. Не се хили тъпо като го видиш, не се й върти като пумпал и не захлюпвай глава у мозайката на пода, когато се разминавате, не разказвай за него на всички познати на познатите ти... Всъщност съмнявам се, че би го направила, ама аз бях загубена и направих тва и още много, с което не си спечелих много добра представа за мен пред него.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Една приятелка вика "Моля те,спри да говориш за нешо,вече."
    Викам си "та аз още не съм почнала "
    Странно е... : D

1 година 2ри ден мамка му и ти вече смяташ да пускаш мрежи хахаха доста смело ... но все пак изброените горе вариянти са доста доби ... може би и аз бих използвала някои ..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от sexYygirl93
    омг поредната хлапачка влюбила се без да го познава
    ОМГ поредната кифла (като гледам ника с две години по-голяма от момичето) се обажда неподготвена.

^ не съм се влюбила доста повече време ми трябва
    Цитирай Първоначално написано от diksi
    Ако го видиш да върви сам срещу теб, блъсни го и виж какво ще направи.. като те погледне кажи нещо от сорта на здрасти ` може да му кажеш че го познаваш от някъде, естествено той ще каже че не е вярно` тогава е точният момент да кажеш - Ми да се запознаем тогава` ...Приятно ми е, (името ти)! И така...
    Хах,добър вариант,ама ако каже,"възможно е .. " или "може и да сме се виждали" трябва да го дообмисля това :Р
    но дори само това как ще ме погледна,би ми помогнало доста.Би ме ориентирало,поне.
    Едва ли ще го видя сам,но и с приятел да е...
    1.П.П.надявам се от момчетата с раста да не са много по-различни от тези без.
    2.П.П. ^ направооо се изказах

омг,никога не съм очаквала,че аз ще пусна такава тема

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    ТИ СИ САМООО ОСМИ КЛААС!
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    очаквах още тъпи изказвания от твоя страна момичето си е казало, че иска да го заговори, защото й е симпатичен, а не щото го обича безкрайно.. о.О

по темата - ако е с приятелите си не е добра идея да го заговаряш, но ако е сам - действаш по дадените ти напътствия...

ако на думите ти "май сме се виждали някъде" той каже "може" или "възможно е" и го питаш "как се казваш" или му казваш "аз съм (името ти), да ти е познато?"

Град
    Бургас
    Хаха, споко, и аз съм г/д в същото положение ама не е 12 ти клас... горкото момче, как ли не го тормозя ама търпи XD Ако беше друг до сега да ме е обесил публично... и от това можеш да си направиш извода, както ти казаха блъсни се в него или го сръгай с лакът... или му викни нещо от рода на "баткоо", и примерно ти каже "какъв батко съм ти" или нещо такова му казваш "ами не ти знам името и..." започваш да се представяш. Звучи тъпо ама действа,на мен ми го направиха с како...
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    ОМГ поредната кифла (като гледам ника с две години по-голяма от момичето) се обажда неподготвена.
    Може ли баничка? Кифлите не ми харесват.

Who's next!

кой?кой?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си