- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да махна боята?
Здравейте, всички! Съжалявам, ако се повтаря темата, но търсачката нищо не намери. Преди два месеца си направих лилави кичури и до скоро изглеждаха червени. Оня ден се мазах с изсветляващ крем и свали доста от боята, но пак се вижда и сега изглежда розова. Става въпрос, че в даскало има страшно гаден нов правилник и класната неска ме накара утре да съм с естествен цвят. Знаете ли освен с руса боя (щото иначе съм руса) как мога да махна лилавата боя? Моля ви помогнете ми!
airplanes..
Не ти ли каза този, който ти ги прави? (Ако е на фризьор било)
Или пък нещо да пише в упътването, ако сама си ги правила.
Нямам идея, освен това , което каза ти - да си ги изрусиш само кичурите.Утре иди на фризьор, а класната за 1 ден едва ли ще ти прави проблем, ако е толкова страшно, вържи я или я защипи по някакъв начин да не се виждат толкова (ако са малко).
А ако не ги махнеш кво ще стане.....ще то го отскубне ли!?![]()
В даскало въведоха обществено полезен труд и ще тряя се правя на градинар или чистачка.![]()
airplanes..
Моля!?Ти сериозно ли бе???
Само заради неви тъпи кичури които даже са на ТВОЙТА коса![]()
![]()
Съвсем сериозно говоря... Да и аз не мога да разбера кво ги е*е дали иам кичури или не или дали съм боядисана... Тъпа работа. Забраниха и момчетата да са с дълга коса (егати аз такиа харесвам) и освен тва не мое с къси панталонки, не мое да влизаш в даск с цайси (слънчеви де)... Абсурд пълен и още куп такиа глупости са измислили.Първоначално написано от monttitty
![]()
airplanes..
^^Мале...то скоро навсякъде ще стане така...много е тъпо
Ааа бтв..ти в кое си
Аз съм в 45-то и то май навсякъде е така. Има нови правилници.
airplanes..
Еми на мен косата си ми е нопмална аз съм от 51во и съм заек но вчера гледах,че си имаше момчета с дълги коси...
Недей да ги махаш, кажи им да ти предлжат как да ги махнеш, като не можеш, кажи им че всичко си пробвала, и на фризьор си ходила ама няма как и те ще млъкнат или ще си направите един хубав скандал и ти ще излезеш права
ако ти стиска де..
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
само си търсят поводи да ви карат да чиститеПървоначално написано от twilightHeart
нас миналата година като слагаха дограмите ни караха да чистим..и отделно тая година зайците от първия ден ги почнаха да косят..да разнясят..да чистят ...