- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Треси (екстейшъни)
Здравейте.. Мъчих се дълго време да свърша тая работа сама, но ето, че пак упрях до вас( за което се радвам).. Та направо на въпроса.. Искам да си копувам треси.. Сега някои могат да си кажат " Поредната навита надувка" Не! На мен не ми трябват за гъзария, точно за това ми трябва хубава и качествена коса, която да може да издържи на третиране с преса и маши както и сушоар
Може ли да ми кажете откъде мога да си купя качествена коса около 70-75 см и за колко пари горе-долу
Благодаря ви
![]()
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
Знячи аз от тея неща не разбирам...но ако си от София в Младост видях в един магазин бяха към 50-60лв....но нямам никва идея дали за качествени
за 50-60 лева няма да си намериш коса от естествен косъм, която да издържи на всички тези третирания. В София може да отидеш в Магама или в Дима стил там са едни от най качествените коси, но се приготви да дадеш над 300 лева за коса.![]()
![]()
Парите не са ми проблем.. Може да ставам нахална, но къде се намират тези места ?![]()
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
хохо че на мен 50см ми излезе 450лв ....
а ти щом искаш 70-80см ...нз колко пари ще излезе...ама нямаш акъл да даваш толкова пари за коса...
А ти като си дала 450 да не е да имаш? Тва малко пари ли ти се виждат??Първоначално написано от ELiTyYy
Ммм една позната си е купила 70 см коса (имам предвит хубава коса) за 400-470 лева..
чакай малко бе момиче ти знаеш ли колко са 75 см , до гъза ли искаш да ти се влачи тази коса...
както и да е. Косите с най-високо качество в България са на Магама и Дима стил.Лични аз предпочитам магама
www.magama.org
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не искам да ми е малко над пъпа горе-долу 65-70 см.. Не е точно но.. съжалявам.. Мерси все пак мацкаПървоначално написано от POLLINA
![]()
а на витошка в магазина с перуките дали има ?![]()
Ами магазина на Магама е точно на Витошка![]()
Ами винаги съм искала дълга коса, но за жалост като малка имах дежко детство и нямах възможност да я имам.. И сега след акто веече имам възможност реших да си купя.. А другата причина е малко личнаПървоначално написано от vellvet
![]()
хах!...имам акъл да...заслужаваха си парите..Първоначално написано от mokka
колкото въпроса дали ми се виждат малко...ми като има кой да ме издържа - да, малко ми се струват..не са много.. ; ) ..
но нейното ще излезе двойно за такава дължина..за това го казах..
Хаха,смешни!
Тея цени дето ги разправяте са за преди години сега всеки може да си позволи удължения и в почти всеки един хубав фризьорски салон има на изгодни цени.В магазина на "Магама" на Витошка има и треси,качествени са но и по-скъпи.
Чувала съм за салон "Фетиш" че косата е хубава и изгодна.Разпитвай из салоните.Можеш да си намериш два реда 75см. и за 200 лв.
Боже ама вие сте недобрес тея пари ква козметика за коса може си купите и да си я оставите да расте ама...Кво знам аз
![]()
Сега наистина се поразрових из нета и цените доста са паднали..Първоначално написано от BoCupycake
Аз преди 2 години дадох толкова пари..а сега като гледам е мн по-изгодно..
цената на косата не се определян от дължината е. Това е едно от най-малко важните неща,ако мога така да се изразя.Важно е качеството,колко грама е косата и т.н.Щото коса 70 см може да намериш за 200 лв ,а може и за 800 !![]()
И все пак,ако знаеш къде да търсиш можеш и за 150 лв. да си намериш 75 см. високо качество коса.Първоначално написано от POLLINA
В салоните са много завишени цените,много над закупената цена.Много.
така е да.завишени цени навсякъде... но не е въпроса ,че а 150 лв ще намериш 75 см... както казах дължината не се отразява чааак толкова на цената
и като си купи козметика ще и расте косата по-бързо ли?Първоначално написано от Zaharinka
естествено,че няма да расте по-бързо.Но има продъкти ,който просто ти ''прераждат ''косата.От изгоряла метла може да стане като коприна.Естествено говоря за качествени продукти за коса,най-вече италиански
казах го защото момичето е казало, че иска дълга коса, а не че косата и е скапана. има разлика.
като ще купува треца аз я съветвам да е качествена...няма смисъл да дадеш 150 лв и на втория месец да не става за нищо.Просто имам огромен опит и го казвам като един добър съвет![]()