.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Треси (екстейшъни)

Здравейте.. Мъчих се дълго време да свърша тая работа сама, но ето, че пак упрях до вас ( за което се радвам).. Та направо на въпроса.. Искам да си копувам треси.. Сега някои могат да си кажат " Поредната навита надувка" Не! На мен не ми трябват за гъзария, точно за това ми трябва хубава и качествена коса, която да може да издържи на третиране с преса и маши както и сушоар Може ли да ми кажете откъде мога да си купя качествена коса около 70-75 см и за колко пари горе-долу Благодаря ви
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Знячи аз от тея неща не разбирам...но ако си от София в Младост видях в един магазин бяха към 50-60лв....но нямам никва идея дали за качествени

за 50-60 лева няма да си намериш коса от естествен косъм, която да издържи на всички тези третирания. В София може да отидеш в Магама или в Дима стил там са едни от най качествените коси, но се приготви да дадеш над 300 лева за коса.

Парите не са ми проблем.. Може да ставам нахална, но къде се намират тези места ?
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    хохо че на мен 50см ми излезе 450лв ....
    а ти щом искаш 70-80см ...нз колко пари ще излезе...ама нямаш акъл да даваш толкова пари за коса...

Голям фен Аватара на mokka
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    а ти щом искаш 70-80см ...нз колко пари ще излезе...ама нямаш акъл да даваш толкова пари за коса...
    А ти като си дала 450 да не е да имаш? Тва малко пари ли ти се виждат??

Ммм една позната си е купила 70 см коса (имам предвит хубава коса) за 400-470 лева..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    чакай малко бе момиче ти знаеш ли колко са 75 см , до гъза ли искаш да ти се влачи тази коса...
    както и да е. Косите с най-високо качество в България са на Магама и Дима стил.Лични аз предпочитам магама
    www.magama.org

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    чакай малко бе момиче ти знаеш ли колко са 75 см , до гъза ли искаш да ти се влачи тази коса...
    както и да е. Косите с най-високо качество в България са на Магама и Дима стил.Лични аз предпочитам магама
    www.magama.org
    Не искам да ми е малко над пъпа горе-долу 65-70 см.. Не е точно но.. съжалявам.. Мерси все пак мацка

а на витошка в магазина с перуките дали има ?

Голям фен
    стана ми любопитно за какво ти е толкова дълга коса ако не е тайна

Ами магазина на Магама е точно на Витошка

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    стана ми любопитно за какво ти е толкова дълга коса ако не е тайна
    Ами винаги съм искала дълга коса, но за жалост като малка имах дежко детство и нямах възможност да я имам.. И сега след акто веече имам възможност реших да си купя.. А другата причина е малко лична

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Изпревари поста ми...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    хах!...имам акъл да...заслужаваха си парите..

колкото въпроса дали ми се виждат малко...ми като има кой да ме издържа - да, малко ми се струват..не са много.. ; ) ..
    но нейното ще излезе двойно за такава дължина..за това го казах..

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Хаха,смешни!
    Тея цени дето ги разправяте са за преди години сега всеки може да си позволи удължения и в почти всеки един хубав фризьорски салон има на изгодни цени.В магазина на "Магама" на Витошка има и треси,качествени са но и по-скъпи.
    Чувала съм за салон "Фетиш" че косата е хубава и изгодна.Разпитвай из салоните.Можеш да си намериш два реда 75см. и за 200 лв.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Боже ама вие сте недобре с тея пари ква козметика за коса може си купите и да си я оставите да расте ама...Кво знам аз

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Хаха,смешни!
    Тея цени дето ги разправяте са за преди години сега всеки може да си позволи удължения и в почти всеки един хубав фризьорски салон има на изгодни цени.В магазина на "Магама" на Витошка има и треси,качествени са но и по-скъпи.
    Чувала съм за салон "Фетиш" че косата е хубава и изгодна.Разпитвай из салоните.Можеш да си намериш два реда 75см. и за 200 лв.
    Сега наистина се поразрових из нета и цените доста са паднали..
    Аз преди 2 години дадох толкова пари..а сега като гледам е мн по-изгодно..

Град
    Manhattan *
    цената на косата не се определян от дължината е. Това е едно от най-малко важните неща,ако мога така да се изразя.Важно е качеството,колко грама е косата и т.н.Щото коса 70 см може да намериш за 200 лв ,а може и за 800 !

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    цената на косата не се определян от дължината е. Това е едно от най-малко важните неща,ако мога така да се изразя.Важно е качеството,колко грама е косата и т.н.Щото коса 70 см може да намериш за 200 лв ,а може и за 800 !
    И все пак,ако знаеш къде да търсиш можеш и за 150 лв. да си намериш 75 см. високо качество коса. В салоните са много завишени цените,много над закупената цена.Много.

Град
    Manhattan *
    така е да.завишени цени навсякъде... но не е въпроса ,че а 150 лв ще намериш 75 см... както казах дължината не се отразява чааак толкова на цената

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Боже ама вие сте недобре с тея пари ква козметика за коса може си купите и да си я оставите да расте ама...Кво знам аз
    и като си купи козметика ще и расте косата по-бързо ли?

Град
    Manhattan *
    естествено,че няма да расте по-бързо.Но има продъкти ,който просто ти ''прераждат ''косата.От изгоряла метла може да стане като коприна.Естествено говоря за качествени продукти за коса,най-вече италиански

Град
    София
    казах го защото момичето е казало, че иска дълга коса, а не че косата и е скапана. има разлика.

Град
    Manhattan *
    като ще купува треца аз я съветвам да е качествена...няма смисъл да дадеш 150 лв и на втория месец да не става за нищо.Просто имам огромен опит и го казвам като един добър съвет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си