.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    София
    ^ оооо да, за това съм напълно съгласна. според мен и с хубава коса не седи добре, ...поне хубава коса купувайте

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    дано сме помогнали на момичето поне

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

момиче 75 см осъзнаваш ли,че ще ти стигат до колената аз имам коса купих я за 250 лв плюс клипси за 50 лв общо 300 ...
    косата ми е от този сайт
    http://www.krasiva-kosa.com/products.php?category_id=48
    доставката е безлатна като аз си взех 60 см и я рязах защото ми стигаше под задника и повече даже което е смешно направо ти ако искаш 75 см ехееее ... препоръчвам ти да погледнеш в сайта няма да сбъркаш и ако искаш близо до кръста да ти стига косата моят съвет е 40-50 см коса ...ти не мери колко см имаш от корените най-горе до кръста ти получаваш 150 см треса това са 3 пласта коса последния ти е най-доло на тила премери от там до кръста 75 см ли имаш или 40-50

аз вчера си купих и помолих една фризиорка да ми ги сложи (те бяха с нещо като фибички) и си говорехме за подръжка и тн и тя ми каза че ако се носят всеки ден има опасност да оплешивееш на мястото където се захващат дали е вярно..

Цитирай Първоначално написано от footballgirl
    аз вчера си купих и помолих една фризиорка да ми ги сложи (те бяха с нещо като фибички) и си говорехме за подръжка и тн и тя ми каза че ако се носят всеки ден има опасност да оплешивееш на мястото където се захващат дали е вярно..
    да,не точно да оплешивееш но косата там ти се накъсва и става лееко плешиво,случило се е на всички,които познавам и имат коса на треси,включително и на мен,затова вече не нося моята.

Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    момиче 75 см осъзнаваш ли,че ще ти стигат до колената аз имам коса купих я за 250 лв плюс клипси за 50 лв общо 300 ...
    косата ми е от този сайт
    http://www.krasiva-kosa.com/products.php?category_id=48
    доставката е безлатна като аз си взех 60 см и я рязах защото ми стигаше под задника и повече даже което е смешно направо ти ако искаш 75 см ехееее ... препоръчвам ти да погледнеш в сайта няма да сбъркаш и ако искаш близо до кръста да ти стига косата моят съвет е 40-50 см коса ...ти не мери колко см имаш от корените най-горе до кръста ти получаваш 150 см треса това са 3 пласта коса последния ти е най-доло на тила премери от там до кръста 75 см ли имаш или 40-50
    300 лв е идеално, но колко пласта са това само единия ли е толкова
    Истинските жени никога не са с истински мъже, защото истинските жени не се съгласяват от първия път, а истинските мъже не се предлагат втори път...!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си