- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мед с вода
та въпроса ми е .. пълнее ли се от мед разтворен във вода .. то е ясно 4е от всяка храна се пълнее .. но дали от това много ??![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
мила, колко буркани с мед съм изяла и колко много отслабнах помни, че меда не е шоколад
меда е заместител на сладкото,в смисъл такъв че и той е сладък,но не е вреден както шоколада,така че като ти се яде яж мед,не се дебелее от него![]()
абе и аз си знам .. 4е меда особено във вода разтворен е много полезен .. абе като цяло ..
ама все се намира някой да каже много се пълнее .. ама аз на ден по 3-4 лъжи4ки ...
..то се пълнее ако изядеш цял бъкан наведнъж..![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
яж спокойно...пък и не вярвам че можеш да изядеш 2 буркана аз след 10 лъжица спирам ...става ми много сладко![]()
![]()
![]()
Не, само действа разхлабващо![]()
Хахах, тамън тва щях да пишаПървоначално написано от angelgirl90
![]()
от мед не се пълнее по принцип, защото се разгражда супер бързо от организма и се превръща в енергия
използват го спортистите за зареждане с енергия и за издръжливост при силови тренировки
принципно дават меда на гладно разтворен във лека топличка водичка ако е много топла си губи качествата![]()
+1Първоначално написано от Jesus
иначе си хапвай мед спокойно![]()
Първоначално написано от ri41
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!