- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За гаджета?
Здравейте!
Някой може ли да ми даде съвет защо става така мн хора съм питал и незнаят серизно!
Аз примерно си харесвам някое момиче опознали сме се и накрая се оказва, че аз я харесвам понякога и се влюбвам в нея а тя мене не ме харесва само като приятел и се чувствам неловко наранен! И обратно Някво момиче ме е харесало нали иска да сме гаджета както се казва ама няма тръпка в мен нали схващате няма чувство т.е. не я харесвам не съм влюбен е как да стане и така съм без гадже аз съм на 21 г. вече!
Моля отговорете!
Кофти късмет, откъде да знам ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
LOVE SUCKS...![]()
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
Споко е луд ,рано или късно ще си намериш момичето на мечтите ти . и аз имах преди същия проблем като твоя
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
FUCK LOVE![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
живота е гаден братле,върви си теглиш куршума :P
П.П.Не си срещнал подходющата предполагам![]()
All i want is... everything
I'm just a wanna be.
тва е щото се държиш лигаво с тях.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
когато разбера че едно момче ме харесва (ама не директно от него) ми става по интересен и почвам лека по лека и аз да се влюбвамобаче ако ми каже директно и изведнъж че ме харесва аз го отрязвам
Първоначално написано от icegabi333
Хах,желязна логика ... що ако НЕ го отрежеш като ти каже директно,лека ли ще станеш?Според мен начина ти не е правилен .. ама въпрос на личен избор![]()
И при мене по едно време беше така, даже и сега в доста случай имам същите проблеми, но се преодоляват по някакъв начин. Не се притеснявай, може би трябва да потърсиш по-добре момичето и ще успееш да си намериш точното, която и ти да харесваш и тя да те хареса и така.![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Просто не се сдържах не стига, че си дал толкова дебилен коментар ами и си цапнал подходЮщатаПървоначално написано от TheLegend
![]()
щото немаш пари бе майна.. бий ги с макруча от пералнята да видиш как ше търчат при теб веднааг
С пари любов не се купува!
Аз не казвам никога че я харесвам а го показвам и доказвам снежност ласки романтика
Голям си експерт а вече 21 год. си сам.Първоначално написано от ivan_realmadrid
Тук пишеш за съвети,не да се надуваш,нали?
"fuck love" "love sucks"
само след 1 месец да не гледам по профилчетата ви "Обичкаме се от 1 ден и 21 часа"
ppl r stupid.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
и твоя ред ще дойде![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
А дано!Че вече не издържам
![]()
Смятам, че за всеки човек има друг, който му подхожда ...![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Явно момичето не се е появило още.Тия неща стават,когато наистина не ги очакваш.Така че колкото и да ти е трудно или кофти,почакай.По-добре сам отколкото зле придружен.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Прави сте всички![]()
![]()
може и тва да е всъщност.Първоначално написано от tuzaro
а може би просто не си срещнал Мацката ти още.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
още не си попаднал на точното момиче ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
може би когато ти си харесал даденото момиче и се опитваш да се сближиш с нея колкото може повече,тя те смята за приятел (само) и накрая като разбере за чуствата ти![]()
...
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Щото прекалено мн се сдухваш и се филмираш. Карай по айляк и да не ти пука. То квото ще става ще става![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
zadavash vupros na koito i ti ne mojesh da si otg
drugiq mi otg e
ne vseki den e veligden
ako nqkoga si imal 4ovek koito da te obi4a i ti nego i sega ne e do teb emi pi4 izpusna shansa![]()