- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За гаджета?
Той нали затова пита,бе..Първоначално написано от LDto
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
to taka se kazva bre sineПървоначално написано от ElinoOor
![]()
sa nie kak da mu pomognem
da mu budem ot onezi po filmite det servirat na stopanite si tam na gospodarite sivij no problemo ti sa prebirash nie ti nosim cvetqta bonbonite i sled tva samo i kazvash dve lujlivi dumi "obicham te" i tva e
![]()
еми грешка от бързина,какво да се прави.Никой не е съвършен.Първоначално написано от ExtrAc7
![]()
All i want is... everything
I'm just a wanna be.
ЗАЩО ЛИ НАИСТИНА?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Не търси любовта, тя сама ще те намери... ако Смъртта не я изпревари, разбира се.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Аз бих казала че не си срещнал подходящата.![]()
И аз така мисля търся търся но все още не съм я намерил голямата любов![]()
Парите са всичко.Имаш ли пари-имаш всичко гадже не ти трябвааз като нямам да не би да ми е зле?
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
и при мене е така :P имаше едно момче,което харесвах и той ме харесваше,но в продължение на 1 година нищо не стана и аз се отказах,стана ми безинтересен,а точно тогава той реши,че е време да направи нещо по въпроса,ноо вече беше късноПървоначално написано от icegabi333
![]()
![]()
Koфти става когато си заобиколен от много обожатели, а всъщност си самотен.
Така,че се радвай,че поне пак успяваш да харесаш някого, да изпиташ някакви чувства...........
макар и несподелени![]()
true true +1 . С пари неможеш да си купиш love , но можеш да си купуваш всеки ден различна мацка ..Първоначално написано от LuxurySk0B
-1Първоначално написано от sl0w
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не ама съм страшна явно имам брадавица на носа с 3 косъма...Първоначално написано от sl0w
Среши ги и няма проблеми.Първоначално написано от Zaharinka
Everybody loves a little bit of pain.
И аз така си помислих може да помогне ако ги изпарвя с преса дали ще е добреПървоначално написано от Paincodex
![]()
Не. Така ще стърчат и като те целува, ще боцкаш.
Е по-скоро ще го гаделичка ама аз не разбирам нищо от гаджета нито как да се целувам нищо тряя да го оближа по лицето ли как?Първоначално написано от Paincodex
Точно така, а след това (по възможност с език) трябва да му позачистиш носните и ушните канали.
Може и да не е нужно – зависи какво точно искаш да постигнеш.
Не е сигурно, но на сандалки най-вероятно ще се навие.
Е вече е мн студено,кажете някой начин и обувчици да ми купи ама след тва да ме закара на кафе където да ям шкембе чорба..![]()
За обувчици не трябва да му облизваш лицето. Но ако си навита на бира и шкембе и му го кажеш предварително – звезди ще ти сваля.